B
493
bodescu_wampir
Użytkownik
Zdjecie nie oddaje dokladnie ich wzrostu. Faktem jest, ze chinczyk jest wyzszy, a ile? Oficjalnie 3 cm. Frank sparowal z zawodnikiem 191 cm z wagi junior ciezkiej, wiec ja absolutnie sie nie obawiam roznicy w warunkach fizycznych. ten journeyman zrobil wiele niespodzianek i nawet teraz w wieku 44 lat daje dobre walki. jest w top 200. Jesli zobaczymy z kim walczyl zolty, to mamy tam plame i to ogromna. Dwa razy zolty lezal i dali mu wygrana ze slabiutkim gruzinem, ktory nie mial nikogo kto stalby za nim. Nie bylbys pewien doswiadczenia? To boks zawodowy a nie olimpijski. Ile teraz maja rund walczyc? 3 czy 12? Widzisz roznice czy trzeba podpowiedziec? Wow, kto z kim wygral a kto z kim przegral w czasach amatorskich. Serio ? Kursy sa dobrze wystawione, wg mnie nizszy kurs na Franka powinien byc, ktory swietnie sie przytotowywal do tego wystepu. 1.54 to jest Value.Spojrzałeś na boxrec i zobaczyłeś 3 cm a nie jest to prawdą, inne źródła podają przynajmniej 6 cm wiecej i wydaje mi się że różnica w zasięgu jest spora.
Tak jak pisałeś- został zweryfikowany i 'nie wskoczy na poziom wyżej'. Ten journeyman który go pokonał miał wtedy 40 lat (Siarhei Khamitski). Z innym przeciętniakiem zremisował. To są plamy w rekordzie. Nie bym był też taki pewien apropo doświadczenia- w końcu Meng to olimpijczyk z 2012 gdzie przegrał po bardzo wyrównanej walce z świetnym Yamaguchi Falcão (późniejszym brązowym medalistą, obecnie rekord 16:0). Dodatkowo to ćwierćfinalista MŚ, kilkukrotny mistrz chin itp. Dzięki za opinie ale ja zagrałem po 2,70 i uważam to za solidne value (zwłaszcza że tak jak pisałem- wydaje mi się że sędziowie będa mu bardziej przychylni). pozdrawiam
Pozdrawiam