doberman
Forum VIP
Niestety okazuje się że jeden bukmacher rozpoczął proceder związany z Selfie reszta podłapuje i także przechodzi do tego typu weryfikacji.niedługo zaczną żądać zdjęć dowodu przy dupie
Niestety okazuje się że jeden bukmacher rozpoczął proceder związany z Selfie reszta podłapuje i także przechodzi do tego typu weryfikacji.niedługo zaczną żądać zdjęć dowodu przy dupie
Bardzo prawdopodobne,koniec końców chyba wrócili do systemu robienia zdjęć przy twarzy,ponieważ odrzucili mi zdjęcie białka.Dobrze,że chociaż zaakceptowali zdjęcie rachunku za prąd.Mimo to dziękuję,za pomoc!Najprawdopodobniej chcą pełnej weryfikacji. W e-mailu zwrotnym powinni Ci wymienić potrzebne do tego dokumenty. Pozostaje czekać.
Wobec tego daj jakiś dowód na to bo jakoś mi nigdy nie zablokowali a korzystałem.Betsson oferuję zakłady bez ryzyka, ale jeżeli z nich będziesz korzystać to zablokuje Ci prędzej czy później możliwość korzystania z nich.. taka sytuacja
bzdury, po prostu mocne przefiltrowanie kont. Opłacalnych, nie opłacalnych, multi, itp.juz sie po prostu szykujana nową ustawę wieć chcą po prostu ukraść klientom jak najwiecej.
DostałemDostał ktoś jeszcze dzisiaj 75 PLN z tej promki: Przygotuj się na kolejny weekend wypełniony meczami Premier League, NBA, NHL i wiele więcej ze zwiększonym bonusem 75 PLN. Wystarczy się zalogować i odebrać swój bonus teraz, depozyt nie jest wymagany. Ciesz się zwiększonymi środkami na główne ligi. ?