doberman
Forum VIP
Niestety okazuje się że jeden bukmacher rozpoczął proceder związany z Selfie reszta podłapuje i także przechodzi do tego typu weryfikacji.niedługo zaczną żądać zdjęć dowodu przy dupie![]()
Niestety okazuje się że jeden bukmacher rozpoczął proceder związany z Selfie reszta podłapuje i także przechodzi do tego typu weryfikacji.niedługo zaczną żądać zdjęć dowodu przy dupie![]()
Bardzo prawdopodobne,koniec końców chyba wrócili do systemu robienia zdjęć przy twarzy,ponieważ odrzucili mi zdjęcie białka.Dobrze,że chociaż zaakceptowali zdjęcie rachunku za prąd.Mimo to dziękuję,za pomoc!Najprawdopodobniej chcą pełnej weryfikacji. W e-mailu zwrotnym powinni Ci wymienić potrzebne do tego dokumenty. Pozostaje czekać.
Wobec tego daj jakiś dowód na to bo jakoś mi nigdy nie zablokowali a korzystałem.Betsson oferuję zakłady bez ryzyka, ale jeżeli z nich będziesz korzystać to zablokuje Ci prędzej czy później możliwość korzystania z nich..taka sytuacja
![]()
bzdury, po prostu mocne przefiltrowanie kont. Opłacalnych, nie opłacalnych, multi, itp.juz sie po prostu szykujana nową ustawę wieć chcą po prostu ukraść klientom jak najwiecej.
DostałemDostał ktoś jeszcze dzisiaj 75 PLN z tej promki: Przygotuj się na kolejny weekend wypełniony meczami Premier League, NBA, NHL i wiele więcej ze zwiększonym bonusem 75 PLN. Wystarczy się zalogować i odebrać swój bonus teraz, depozyt nie jest wymagany. Ciesz się zwiększonymi środkami na główne ligi. ?