M
163
maniek04121993
Użytkownik
Ja wypłacałem kilka razy i żadnej weryfikacji
Spokojnie być może mieli jakiś błąd warto było zwrócić im uwagę lub zrób to dzisiaj na Livechacie na pewno zareagują pozytywniechciałem puścić ten darmowy zakład mobilny na NBA ale ni chu... nie idzie tego zrobić. cały czas wyskakuje error ( i nie jest to wina mojego telefonu bo wszyskie inne strony śmigają extra) wina jest po stronie tych śmierdzieli ????????????
i jak tu być spokojnym ???????? dziś też mają jakiś błąd :grin::grin:Spokojnie być może mieli jakiś błąd warto było zwrócić im uwagę lub zrób to dzisiaj na Livechacie na pewno zareagują pozytywnie
Ok, ale gdy napiszesz na Support zapewne będą chcieli Ci to wynagrodzić i wtedy zaczniesz być spokojny. Ja bym atakował tę stronęi jak tu być spokojnym ???????? dziś też mają jakiś błąd :grin::grin:
próbuję coś postawić już od godziny a za każdym razem pojawia się komunikat " Zakład nie został zawarty. Wystąpił błąd." Na każdym kroku jakieś błędy. Może powinni zastanowić się nad zmianą nazwy nad Betbłąd
Dzwonią telefonicznie ?? Pierwsze słyszę o takich praktykach.Betsson - czasami do mnie dzwonią z propozycją bonusu 100% bez ryzyka do 100 zł, koleś męczył mnie 2 tygodnie aż powiedziałem, że gram teraz w unibecie ale bonus i tak przyznali, obróciłem i wypłaciłem, ogólnie wszystko spoko ????
jakieś wskazówki gdzie ten licznik, bo chyba jestem ślepy ????Ad3 jest licznik i wszystko ładnie widać
Witaj, a spróbuj z innej przeglądarki lub pisz na Support.witam
nie mogę wpłacić przez "przelewy24" ponieważ wyskakuje komunikat
W tej chwili nie możemy zrealizować twojej transakcji. Aby uzyskać pomoc skontaktuj się z Działem Obsługi Klienta podając nazwę błedu 'Error 20012'
czy ktoś miał taką sytuację?
dzięki
niedługo zaczną żądać zdjęć dowodu przy dupieOsoba z Betsson w ogóle żyje na tym forum jeszcze?
Bo widzę że ta firma (syf zapewne także) powoli równa to rosyjskich standardów weryfikacji użytkowników i każe sobie wysyłać... selfi z dowodem ????
Brawo, brawo.
http://screenshot.sh/mE9T0tkq8w1xr