>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Betsson - opinie

A 97

analyst

Użytkownik
No ale Betsson licencji w PL też nie ma a są ?
Ale czy Betsafe i Betsson to w zasadzie jest ta sama firma ?
A jak wygląda sprawa z serwerami proxy ? Warto czy lepiej nie kombinować ?

A 185

adikos

Użytkownik
I co z tego bet365 też nie ma i nikomu to nie przeszkadza ????
Betsoon należy do grupy betsafe czyli właściciel jest ten sam.
O kombinowaniu z proxy się nie wypowiadam bo tego nie robie.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
u betssona darmowy zakład 75 zł &quot;z powodu wczorajszych problemów technicznych na naszej stronie&quot; Nie wiem czy dla wszystkich więc wbijać i sprawdać

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Czasami tak bywa, że jednym chodzi a drudzy mają błąd. Pozostaje poczekać, ew. spróbować na innej przeglądarce/wyczyścić ciastka ale z reguły wystarcza chwila cierpliwości.

T 0

tornado21

Użytkownik
Ja polecam Betssona, firma sie rozwija. Nowa szata graficzna (choc troche wolna), opcja cashout sie pojawila, nowy live z transmisjami na zywo. DO tego praktycznie nie ma tygodnia zeby jakiegos freebeta nie dawali, a wyplaty w czasie rzeczywistym na Skrilla, klikam wyplata i odrazu mail ze Skrila ze pieniadze mam na koncie, w zadnym innym buku mnie to nie spotkalo. Dodam tylko ze konto sporo na plus i zadnych limitow nie mam ani wykluczen z promocji.

janusz_tracz 9,5K

janusz_tracz

Użytkownik
Ja polecam Betssona, firma sie rozwija. Nowa szata graficzna (choc troche wolna), opcja cashout sie pojawila, nowy live z transmisjami na zywo. DO tego praktycznie nie ma tygodnia zeby jakiegos freebeta nie dawali, a wyplaty w czasie rzeczywistym na Skrilla, klikam wyplata i odrazu mail ze Skrila ze pieniadze mam na koncie, w zadnym innym buku mnie to nie spotkalo. Dodam tylko ze konto sporo na plus i zadnych limitow nie mam ani wykluczen z promocji.
jak wyplacasz male kwoty to moze i dostajesz z automatu, przy wiekszych zaczynają węszyć jak nie wypłacić ;)

T 0

tornado21

Użytkownik
Mozliwe, mi jak narazie nie podpadli w zaden sposob, oczywiscie nie ma co porownywac do beta365 jesli chodzi o wiarygodnosc i bezpieczenstwo srodkow na koncie. Ale przykladowo w becie tez konto na plus i limitow nie mam ale z promocji juz mnie wykluczyli

P 0

pravy1990

Użytkownik
czesc zagralem zaklad akumulowany

1. Benfica : Napoli na x2 1,5PLN
2. Totenham : CSKA MOskov na 1 1,52
3. Real madrit : Borussia Dortmund na x 4,2
4.Legia Warsaw :Sporting na 1 4,65ZL wiadomo ????
ZAgralem do piwka za 10 zl i wszystko weszlo !!! 448zl do wygrania
Zdziwilem sie bo to moja wygrana zycia nigdy tyle nie wygralem
No i wchodze na swoje konto w betsson a tam 224 zlzamiast 448zl i zmienili mi na kuponie kurs meczu
benfica napoli z kursu 1,5 pln na 0,75 zl ...........
i tak nagle z wygranej 448zl zrobilo sie 224, kurs zmienili mi dopiero jak wygralem wszystkie mecze po obstawieniu kuponu ...Czy takie dzialania u tego bukmahera to codziennosc ? Nie gram duzo zazwyczaj u jednego bukmahera i to na pilke nozna np liga mistrzow albo eliminacje ms swiata od czasu do czasu nic wiecej .........
Kumpel powiedzial ze taka wygrana w sensie zdarzenia to jedna na milion wiec czuje sie jakbym wygral ten milion w toto ????
Przed chwila napisalem do nich email zeby to jakos wyjasniono...czy ktos mial podobna sytuacje ??

S 0

socjopata7

Użytkownik
Kupon co prawda przegrany ale Betsson ssie pałę ostatnio strasznie.
W miniony weekend zrobili mnie na zakład na żywo bez ryzyka.
Teraz grałem LM i zagrałem Real 1x po kursie 1,22. Dzisiaj wchodzę zobaczyć kupon, a tam nagle kurs na to zdarzenie zaniżony do 0,61 (!!!).
Jeżeli zagrałbym to zdarzenie solo to stawiając stówę, mimo wygranego kuponu, byłbym 39zł w plecy. Padaka na 102.
Z kursu ponad 17 zrobili mi 8,64.
Co śmieszniejsze, wystarczyło zagrać tylko dwa zdarzenia z kuponu, aby mieć wyższy kurs niż to ich 8,64. Legia plus Monako daje już 9,25.
Kumplowi ostatnio siatkę anulowali w piątym secie.

Betssonowi dziękuję i teraz wyłącznie na bet365 będę obstawiał.

P 0

pravy1990

Użytkownik
napisalem do supportu na @ i wszystko sie wyjasnilo &quot; ???? Wiec jednak chyba to nie bylo celowe takze o swoje na spokojnie trzeba sie upominac .
Kurs zostal poprawiony teraz tylko wyplata ????

Do góry Bottom