>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Betsson - opinie

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
jak dają to spoko, bez tego bida z nędzą, słaba oferta przedmeczowa katastrofalna na live, blokowanie zakładów sporo przed końcem.betclic kiedyś też dawał systematyczne promocje 100% prawie co tydzień na bidną ofertę i każdy to chwalił, jak się skończyło każdy tylko nadawał.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
od wczoraj czekam na rozliczenie singla, ciekawe o ktorej rozliczą mi zaklad....
Jak opozniaja rozliczenie o 11 dziala live chat warto napisac zwlaszcza w ligach nizszych rozliczaja z opoznieniem ja zwykle pisze...Jesli zalezy mi na zagraniu kolejnego zakladu...

r-baggio 557

r-baggio

Użytkownik
Ogólnie bukmacher żartowniś !!! Po dwóch czy trzech kuponach na normalne typy jak 12 w koszykówkę na główne ligi jak Hiszpania czy Włochy lub grając tenisy ATP limit 70 złotych. Każdy kupon to OCZEKIWANIE NA AUTORYZACJĘ KUPONU ok. 10 min. TO JEST SKANDALEM i JAKIŚ ŻART z ich strony!!!

Wielkie rozczarowanie, gorąco nie polecam TEGO CZEGOŚ;)

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Hello, ktos wie o co chodzi z Betssonem ? Strona nie dziala od paru ladnych dni, ostatni wpis na facebooku z 11 lipca...
Strona u mnie działa płynnie. Widocznie są problemy po Twojej stronie np. internet lub oprogramowanie komputerowe.

golinskyag 0

golinskyag

Użytkownik
No cos dziwnego mam z netem.W zasiegu mojego wifi nie moge zaladowac strony...wyjde z telefonem poza strefe wifi i strona normalnie dziala. Wie ktos ocb ? Aha, mieszkam w Norwegii.

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
dostal ktos jeszcze info, ze &#39;po wnikliwej analizie konta postanowilismy cie wykluczyc z wszelkich promocji i zakladow bez ryzyka - dalej mozesz grac rekreacyjnie&#39; ?
najpierw limity rzedu 60-100zl przez kupe czasu, a teraz czystki przed nowym sezonem jak widac.

A 6

adas1971

Użytkownik
Mam ten sam problem z Lyon tylko, że na betsafie. Zakład przegrany, a Lyon wygrał. Kontakt na czacie niemożliwy, telefoniczne wsparcie rownież. Nie wiem o co chodzi.

D 0

davidek1505

Użytkownik
Mam ten sam problem z Lyon tylko, że na betsafie. Zakład przegrany, a Lyon wygrał. Kontakt na czacie niemożliwy, telefoniczne wsparcie rownież. Nie wiem o co chodzi.
Uprzejmie informujemy, iż odnotowaliśmy ustekę techniczną związaną z rozliczeniem kuponów Lyon - Caen. Kupon zostanie rozliczony poprawnie tak szybko, jak będzie to możlwie, gdyż nasz dział techniczny pracuje już nad rozwiązaniem tego problemu.
Będziemy wdzięczni za wyrozumiałość okazaną w tej kwestii.
Przepraszamy za zaistniałe niedogodności.

Do góry Bottom