zraszacz-bukow
Użytkownik
A mi sie Betsson zaczal podobac znowu, daja sporo zakladow bez ryzyka, spiny. Wyciagnalem z tego duzo kasy. Tylko te limity..
Warto napisać więcej szczegółów np. jaka dyscyplina liga itp.od wczoraj czekam na rozliczenie singla, ciekawe o ktorej rozliczą mi zaklad....
Jak opozniaja rozliczenie o 11 dziala live chat warto napisac zwlaszcza w ligach nizszych rozliczaja z opoznieniem ja zwykle pisze...Jesli zalezy mi na zagraniu kolejnego zakladu...od wczoraj czekam na rozliczenie singla, ciekawe o ktorej rozliczą mi zaklad....
Strona u mnie działa płynnie. Widocznie są problemy po Twojej stronie np. internet lub oprogramowanie komputerowe.Hello, ktos wie o co chodzi z Betssonem ? Strona nie dziala od paru ladnych dni, ostatni wpis na facebooku z 11 lipca...
Uprzejmie informujemy, iż odnotowaliśmy ustekę techniczną związaną z rozliczeniem kuponów Lyon - Caen. Kupon zostanie rozliczony poprawnie tak szybko, jak będzie to możlwie, gdyż nasz dział techniczny pracuje już nad rozwiązaniem tego problemu.Mam ten sam problem z Lyon tylko, że na betsafie. Zakład przegrany, a Lyon wygrał. Kontakt na czacie niemożliwy, telefoniczne wsparcie rownież. Nie wiem o co chodzi.
Spokojnie poprawia na właściwy wynik a już na pewno jak się z nimi skontaktujeszMa ktoś taką sytuacje że rozliczyli mu mecz w betssonie Lyon - Caen wczorajszy jako przegrany przy postawieniu na Lyon?
W forumowej bazie jest jedynie Support Betsafe, który jest nieaktywny od ponad roku.Osoba z Betsson w ogóle żyje na tym forum jeszcze?