Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
jak dają to spoko, bez tego bida z nędzą, słaba oferta przedmeczowa katastrofalna na live, blokowanie zakładów sporo przed końcem.betclic kiedyś też dawał systematyczne promocje 100% prawie co tydzień na bidną ofertę i każdy to chwalił, jak się skończyło każdy tylko nadawał.
Jak opozniaja rozliczenie o 11 dziala live chat warto napisac zwlaszcza w ligach nizszych rozliczaja z opoznieniem ja zwykle pisze...Jesli zalezy mi na zagraniu kolejnego zakladu...
Ogólnie bukmacher żartowniś !!! Po dwóch czy trzech kuponach na normalne typy jak 12 w koszykówkę na główne ligi jak Hiszpania czy Włochy lub grając tenisy ATP limit 70 złotych. Każdy kupon to OCZEKIWANIE NA AUTORYZACJĘ KUPONU ok. 10 min. TO JEST SKANDALEM i JAKIŚ ŻART z ich strony!!!
Wielkie rozczarowanie, gorąco nie polecam TEGO CZEGOŚ
No cos dziwnego mam z netem.W zasiegu mojego wifi nie moge zaladowac strony...wyjde z telefonem poza strefe wifi i strona normalnie dziala. Wie ktos ocb ? Aha, mieszkam w Norwegii.
dostal ktos jeszcze info, ze 'po wnikliwej analizie konta postanowilismy cie wykluczyc z wszelkich promocji i zakladow bez ryzyka - dalej mozesz grac rekreacyjnie' ?
najpierw limity rzedu 60-100zl przez kupe czasu, a teraz czystki przed nowym sezonem jak widac.
Mam ten sam problem z Lyon tylko, że na betsafie. Zakład przegrany, a Lyon wygrał. Kontakt na czacie niemożliwy, telefoniczne wsparcie rownież. Nie wiem o co chodzi.
Mam ten sam problem z Lyon tylko, że na betsafie. Zakład przegrany, a Lyon wygrał. Kontakt na czacie niemożliwy, telefoniczne wsparcie rownież. Nie wiem o co chodzi.
Uprzejmie informujemy, iż odnotowaliśmy ustekę techniczną związaną z rozliczeniem kuponów Lyon - Caen. Kupon zostanie rozliczony poprawnie tak szybko, jak będzie to możlwie, gdyż nasz dział techniczny pracuje już nad rozwiązaniem tego problemu.
Będziemy wdzięczni za wyrozumiałość okazaną w tej kwestii.
Przepraszamy za zaistniałe niedogodności.
Osoba z Betsson w ogóle żyje na tym forum jeszcze?
Bo widzę że ta firma (syf zapewne także) powoli równa to rosyjskich standardów weryfikacji użytkowników i każe sobie wysyłać... selfi z dowodem ????
Brawo, brawo. http://screenshot.sh/mE9T0tkq8w1xr
W forumowej bazie jest jedynie Support Betsafe, który jest nieaktywny od ponad roku. https://forum.bukmacherskie.com/members/betsafe-u49138.html
Swoją drogą, ciekawe dlaczego. Taki support na forum zawsze jest jakimś handicapem dla bukmachera.