L
51
legionista880
Użytkownik
betsson i betsafe dwa najwiekze gowna pod wzgledem limitow, gorszy tylko stan james, buk dla dzieci albo niedzielnych wtapiaczy
Raczej bez względu na porę.betsson rozlicza zakłady w niedziele?
Da rade tak zrobicWiecie moze czy do Betssona mozna wplacic pieniadze i od razu wyplacic ? bez zadnego zakladu, bo np. w bahu i ComeOn tak nie mozna, trzeba zagrac za sume wplat po dowolnym kursie.
Założyłem ostatnio konto na betssonie z nowym adresem e-mail i już mam jakiś SPAM. Oni nie mają tam jakichś środków bezpieczeństwa i byle pionek może handlować adresami e-mail?Limity od razu nie przechodzą, ale predzej czy poźniej przejda, bo te strony są ze soba powiązane.
np wyżej wspomniany Niedzwiecki, o którym w Łodzi chodzą plotki ze sobie dorabia na bazach danych z użytkownikami
Chodzi o tego, ktory był modem na konkurencyjnym forum? Jeśli tak to się nie dziwię. Jak był młodszy to zycie go nie oszczedzało. Nie chciałbyś wiedzieć w jakich warunkach mieszkał i co robiła jego matka. Teraz już nie musi, ale wiadomo że super warunków tam nie ma, więc dorabia.Limity od razu nie przechodzą, ale predzej czy poźniej przejda, bo te strony są ze soba powiązane.
np wyżej wspomniany Niedzwiecki, o którym w Łodzi chodzą plotki ze sobie dorabia na bazach danych z użytkownikami
A to ciekawe,bo ja np ten bet miałem też max stake i limitów nie mam jakichś mocno widocznych.Głównie na livebet odczuwam,gdy chcę coś zagrać z piłki kobiecej czy jakiegoś egzotyka.Ale pre-match nie.I nie gram za 50 zł.I nie gram tam od roku tylko dłużej.Limit 2 lub 1 złotych na wszystko za pogranie pod limit (niezbyt duży) na zwycięstwo Hancocka na GP.
Trochę lipa.