>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Betsson - opinie

K 1

kamka255

Użytkownik
Masakra, tu codziennie coś nie działa, dość że na live nie ma za wiele to jeszcze co drugi dzień nie da się nic postawić- pod względem technicznym najgorszy buk z którego korzystałam

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Po 1 wygranym zakładzie za 800pln (w dodatku bonusowych) nałożyli mi limit i stawki są śmieszne. Jeśli chodzi o kursy to również pozostawiają wiele do życzenia. Biorąc pod uwagę konkurencje śmiało można grać gdzie indziej.
Wiele lat u nich grałem i byłem zadowolony. Kursy może nie powalały, jednak przynajmniej nie wycinali takich numerów jak bwin. Ostatnio jednak coś się u nich zmienia, i to zmienia na gorsze.
7 lat grania, jedno konto na swoje nazwisko, żadnych bonusów, &quot;systemów&quot;, żadnego łapania sure betów i nagle dowalają limity. Praktycznie na wszystko, co tylko chcę puścić powyżej 100 zł, zarówno pre-match jak i live.
Zapytuję support &quot;z jakiego powodu nałożyliście limity, a przede wszystkim ile one dokładnie wynoszą dla danych dyscyplin&quot;.
Odp. supportu:
&quot;Uprzejmie informuję, że limity na Pana konto zostały nałożone decyzją Działu Zakładów i limity te nie zostaną ponownie zmienione. Dział Zakładów nie ma obowiązku informowania Pana, ani nas o podstawie swojej decyzji jednak proszę pamiętać, że zgodnie z regulaminem mamy prawo do odrzucenia każdego zakładu według własnego uznania.
Może Pan oczywiście w dalszym ciągu grać w naszym serwisie, ale aktualnie będzie Pan mół obstawiać zakłady tylko za niższe stawki.
Serdecznie pozdrawiam,
Betsson Support.
Słaby bukmacher, arogancki support - generalnie zachęcająco. Ja im podziękowałem. Na szczęście są poważniejsze firmy.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
weryfikacja u nich to jednym słowem MASAKRA. wysłałem scan odrzucili , wysłałem w lepszej jakości odrzucili , chcieli zdjęcie dowodu wysłałem ale zdjęcie dowodu zostało odrzucone bo ZOSTAŁO odrzucone to była ich odpowiedź. DNO DNO i jescze raz DNO ????

chodzi im o to że ugrałem tam trochę kasy i teraz robią problemy z wypłatą.

jak uda mi się wypłacić pieniądze to więcej tam nie gram. ????

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
na ta chwile nie polecam buka, wplacilem pieniadze i przyslugiwal mi bonus - zwort od pierwszej przegranej do 400 zl, pisalem do supportu i mowili ze wszystko jest ok a czekam juz 5y dzien na przelew pieniedzy. jesli nie zdaza przed liga mistrzow to juz definitywnie nigdy u nich nie zagram
/edit
jak na ironie 2h po napisaniu tego posta dostalem przelew oraz praktyczni razem z nim bon na pizze, wciaz troszke smuca mnie warunki wyplacenia ale przynajmniej mam to co mi sie nalezy

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Prosze o kontakt na PW osoby, ktore zostaly oszukane przez betsson. Klasyczna sytuacja jak sie wygrywa szukaja wszelkich mozliwosci aby zablokowac wyplaty i kasuja konta wymylajac rozne dziwne powody. Niestety nie potrafia udowodnic swojej racji a kase konfiskuja. Znam wiele akich przypadkow i uwazam, ze trzeba to wreszcie naglosnic. Betsson nie jest uczciwa firma i w kazdej chwili moze to samo spotkac inne wygrywajace osoby. Mowiac krotko - Wasza kasa NIE JEST TAM BEZPIECZNA!

R 924

radziooh

Użytkownik
raczej ma ,nie po to wydali grube pieniądze na reklamę żeby tracić renomę oszukując nie wypłacając groszy klientom. No chyba że Polaków już nie traktują poważnie.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
raczej ma ,nie po to wydali grube pieniądze na reklamę żeby tracić renomę oszukując nie wypłacając groszy klientom. No chyba że Polaków już nie traktują poważnie.
Jakos dziwny zbieg okolicznosci zatem, ze kazde wygrywajace konto ma klopoty z tym bukiem, albo duze wygrane krotkie albo nie daj boze regularne, zaraz bloki kont, limity do 1-2 euro. Niepowazny buk.

A 861

amigo007

Użytkownik
Roxanne nie chce się z tobą spierać. Ja mam u nich konto ze 3 lata, jeśli nie dłużej. Z tym że ja gram wtedy, kiedy dają jakieś sportowe bonusy. I u mnie nigdy nie było problemu. Z tym że moje wypłaty w betsson to było chyba max. 1000zł. Pewnie nie jest to buk dla grubo grających, i bardzo często wygrywających. Dla średnich graczy nadaje się jak najbardziej. Nie spotkałem się jeszcze z próbą oszustwa z ich strony.

R 924

radziooh

Użytkownik
no ja w sumie też nie miałem problemów przy wypłacaniu &lt;1tys. Pewnie betsson jak widzi ze ktoś wpłaca spora kwotę i gra grubo(i to jeszcze surebety lub mało znane ligi) to od razu podejrzewa że zawodowiec i multikontowiec, moze mają swoich szpiegów i sposoby na łapanie. Z tego co słyszałem to uczciwy bukmacher.

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 861

amigo007

Użytkownik
No właśnie &quot;na błędach&quot;, oni najszybciej limitują chyba tych co wykorzystują ich błędy. Czyli wychodzi na to, że nie warto korzystać z takich super/hiper okazji. Raz czy dwa razy się uda, a później blokada konta lub limity. Na dłuższą metę chyba nie warto.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
No właśnie &quot;na błędach&quot;, oni najszybciej limitują chyba tych co wykorzystują ich błędy. Czyli wychodzi na to, że nie warto korzystać z takich super/hiper okazji. Raz czy dwa razy się uda, a później blokada konta lub limity. Na dłuższą metę chyba nie warto.
No to znajdz mi punkt w regulaminie gdzie trafienie jakiejs zlej linii bo sie pomylili lub zle obliczyli skutkuje zamknieciem konta i zabraniem kasy. Absurd.

yanger 100

yanger

Użytkownik
Czy jak zrobilem konto w sierpniu tego roku, ale nie wpłacałem żadnych pieniędzy, tylko zrobiłem samo konto - to mogę teraz wpłacić pieniądze i otrzymać bonus?

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
No to znajdz mi punkt w regulaminie gdzie trafienie jakiejs zlej linii bo sie pomylili lub zle obliczyli skutkuje zamknieciem konta i zabraniem kasy. Absurd.
Nie zabierają kasy, nic z tych rzeczy!!! ale jak dostaniesz limit np. 10 zł na ligę Angielską , to sam przestaniesz u nich grać

Do góry Bottom