N
3
nevada-smith
Użytkownik
juz dziala
Wiele lat u nich grałem i byłem zadowolony. Kursy może nie powalały, jednak przynajmniej nie wycinali takich numerów jak bwin. Ostatnio jednak coś się u nich zmienia, i to zmienia na gorsze.Po 1 wygranym zakładzie za 800pln (w dodatku bonusowych) nałożyli mi limit i stawki są śmieszne. Jeśli chodzi o kursy to również pozostawiają wiele do życzenia. Biorąc pod uwagę konkurencje śmiało można grać gdzie indziej.
Jakos dziwny zbieg okolicznosci zatem, ze kazde wygrywajace konto ma klopoty z tym bukiem, albo duze wygrane krotkie albo nie daj boze regularne, zaraz bloki kont, limity do 1-2 euro. Niepowazny buk.raczej ma ,nie po to wydali grube pieniądze na reklamę żeby tracić renomę oszukując nie wypłacając groszy klientom. No chyba że Polaków już nie traktują poważnie.
No to znajdz mi punkt w regulaminie gdzie trafienie jakiejs zlej linii bo sie pomylili lub zle obliczyli skutkuje zamknieciem konta i zabraniem kasy. Absurd.No właśnie "na błędach", oni najszybciej limitują chyba tych co wykorzystują ich błędy. Czyli wychodzi na to, że nie warto korzystać z takich super/hiper okazji. Raz czy dwa razy się uda, a później blokada konta lub limity. Na dłuższą metę chyba nie warto.
Nie zabierają kasy, nic z tych rzeczy!!! ale jak dostaniesz limit np. 10 zł na ligę Angielską , to sam przestaniesz u nich graćNo to znajdz mi punkt w regulaminie gdzie trafienie jakiejs zlej linii bo sie pomylili lub zle obliczyli skutkuje zamknieciem konta i zabraniem kasy. Absurd.
Bardzo mi zależy na pomocy Panowie.Czy jak zrobilem konto w sierpniu tego roku, ale nie wpłacałem żadnych pieniędzy, tylko zrobiłem samo konto - to mogę teraz wpłacić pieniądze i otrzymać bonus?