Nie dawno zalogowałem sie na stronie Betsson, skusił mnie bonus 100% do 111zł. Bonus wraz z kwota depozytu udalo mi sie obrocic w ciagu 5 dni. Na minus warunki obrotu (6 krotny obrot po kursie min 2,0 - co dla stawiajacych za mala stawke moze byc problemem aby wyjsc z zyskiem z całej tej "promocji"
. Ale przynajmniej do obrotu bonusem uwzgledniane sa kupony z 1 zdarzeniem.
Udało sie osiagnac sume 1000zł wiec postanowilem wyplacic pieniadze. Juz podczas pierwszych dni gry, na moim koncie "wgrałem" skan dowodu z obu stron - weryfikacja dokumentów pozytywna w ciągu 2 godzin od wyslania (w przeciwienstwie do bwin ???? ). Po zleceniu wyplaty wystapil jednak mały problem, kwota którą wypłaciłem powróciła po 4 godzinach z powrotem na konta gracza. Skomunikowałem się jednak na chatcie (chat polski czynny miedzy 13-18) gdzie miał Pani poiformowała ze potrzebna bedzie jeszcze weryfikacja telefoniczna tożsamości. Po godzinie zadzwoniono , odbyto krótka rozmowę po czym poinformowano że problem w wypłacie nastąpił przez to ze logowalem się z zagranicznych proxy (logowanie się w pracy gdzie neta mamy cześciowo odcietego i korzystamy z tor browsera). Problem szybko wyjasniono, wyplate zlecielem ponownie w czwartek (bez prowzji - przelew bankowy), pieniadze na koncie miałem w poniedziałek.
Spostrzezenia z tygodniowej gry:
Na "+":
- szata graficzna
- miła obsługa (telefoniczna, chat pl)
- otrzymany gift (czapka betssonówka) przysłany pocztą w 3 dni od momentu złozenia zlecenia
- kopia z rozmowy na chatcie z konsultatntem wysylana na maila
- w miarę kursy (nie za niskie, nie za wysokie)
- jasny podglad na aktualny stan obrotu bonusem
Na "-":
- słaba oferta
live (pod wzgledem dyscyplin) - nie było w ogole zdarzeń na
live na tenisa stołowego, badmintona,
tenis ziemny bardzo skromnie (w danym momencie na bet365 było 15 spotkan tenisowych, na betssonie tylko 2),malo zdarzen na
live na dysycpliny, w ktorych nie ma remisu. Przez to aby dobic do kursu 2,0 czesto musialem wybierac spotkania z pilki noznej 2 ligi kobiet rosyjksiej albo ME Czech, czego z reguły nie robie ????
-
live video nie doswiadczylem
- brak mozliwosci dodania danych spotkan do ulubionych na
live (chyba ze jest taka mozliwosc, tylko na nia nie wpadlem)