Obróciłem cały bonus i ogólnie wyszedłem na zero w tym buku, wyszedł bym lepiej, ale kilkukrotnie kontrowałem mając tu dość dużo pieniędzy, gdyż skorzystałem na pewnym błędzie jaki Betsson systematycznie czynił w kursach (po pół godziny naprawili) w meczach piłkarskich (przez ten błąd jednego dnia kurs wygrana DNB był wyższy niż czysty win, więc walnąłem od góry do dołu całą ofertę pewniaków i sporo wyciągnąłem).
Ogólnie to jak najgorsze wrażenia w tym buku. Liczne błędy, które jak zagrałem to kończyły się rewizją kursu WSTECZ po wygranym zakładzie. Tak więc nie spodziewać się kokosów. Interfejs idiotyczny i nieprzejrzysty. Historia zakładów z dupy, czasem otwarte zakłady "znikają" z historii, trzeba się naszukać po datach. Na plus to w porównaniu z Bet365 i Unibetem to interfejs chodzi znacznie szybciej i przez ten czas w przeciwieństwie zwłaszcza do Unibetu ANI RAZU nie było zwiechy.
Kursy zawsze niższe niż u konkurencji, czasem tylko zaśpią ze zmianą, tych kursów, ale jak wygrasz, to se poprawią po fakcie na właściwe.
Program lojalnościowy dość śmieszny, ale zawsze kilkadziesiąt złotych mi dało. Trochę free spinów na kasynie na tydzień jest, żeby zwabić i przeputać wszystkie wygrane na sportach