>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Betsson - opinie

rio_grande 96

rio_grande

Użytkownik
Mam podstawy i doświadczenie więc się będę wypowiadał właśnie po to że takie osoby jak ty nie mydliły oczu normalnym graczom. Cały problem jest w tym że nie masz rachunku ale to nie powód żeby pisać bzdury na temat betssona. To że w tym roku otrzymali oni nagrodę najlepszego operatora zakładów sportowych online to też zapewne moją wina , moich kolegów z piaskownicy oraz innych normalnych graczy którzy bez problemów wypłacają. Nie masz argumentów a podejmujesz się dyskusji.

pawros 67,4K

pawros

Użytkownik
miałem podobny problem, wysłałem skany dwóch dokumentów ale dopiero po dołączeniu skanu rachunku za prąd uznano konto za zweryfikowane! i wypłacono pieniądze. Panowie nie ma co się prężyć.
pozdr!.

K 19

ka-ram-ba

Użytkownik
Witam
Co do weryfikacji to osobiście nie musiałem żadnych danych udowadniać a wypłaciłem ładnych parę tysięcy.
Mam taki problem. Dziś grałem live w betssonie. Wylogowałem się a po chwili chciałem się z powrotem zalogować lecz nie mogłem. Widniała informacja: &#39;&#39;Konto zamrożone. Skontaktuj się z obsługą klienta.&#39;&#39; Ale za jakiś czas mogłem się normalnie zalogować.
Może ktoś miał podobny przypadek?
Tak sobie myślałem że może to być spowodowane moją dużą aktywnością live gdyż gram codziennie nba i prawie zawsze na plus.
Czytałem w regulaminie że karane jest oszustwo poprzez granie kilkukrotne.
Tzn ja gram głównie under/over. Jak gram over w danym meczu i widzę że gra nie idzie po mojej myśli to kontruję underem. Zdarza się że podczas jednego meczu zagram 3 zakłady. To podchodzi pod oszustwo?
Obecnie konto nie jest zamrożone. Miałem taką sytuację przy jednym logowaniu.

L 9

longu

Użytkownik
Orientujecie sie jak długo trwa weryfikacja dokumentów w Betsson?!! Zachciało im sie mnie sprawdzic po 4latach gry. ehh:zoltakartka:

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Orientujecie sie jak długo trwa weryfikacja dokumentów w Betsson?!! Zachciało im sie mnie sprawdzic po 4latach gry. ehh:zoltakartka:
Nie chcę Cię martwić,ale z tego co ostatnio ludzie mówią,to trzeba być naprawdę zebeściakiem,żeby przejść ich weryfikację.Więc raczej nastaw się na wielodniową próbę swojego charakteru...

majkel02 42

majkel02

Użytkownik
Założyłem tam konto 3 tygodnie temu, jeszcze tego samego dnia wysłałem im skany dowodu, następnego weryfikacja była już zakończona, więc zależy jak leży. Jednemu pójdzie szybciej, drugiemu wolniej.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Przeważnie trwała do 24h, ostatnio są w trakcie łączenia dwóch pewnych systemów i proces weryfikacji przedłużył się do 48 godzin.
Jest to chwilowe i wkrótce weryfikacja znów będzie trwała maksymalnie 24 godziny.
Weryfikacja nie jest straszna i nie ma co się obawiać.

P 23

pootm

Użytkownik
Przed chwilą zagrałem mecz live, postawiłem 100zł przy wyniku 0:1 na &quot;dwójkę&quot; przy kursie 7,5. Mecz zakończył się wynikiem 0:1 a zakład mam jako przegrany. O co chodzi?

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Prowadzili 0:1 i kurs na ich wygrana byl 7.50 ? Malo prawdopodobne .To musial byc jakis dodatkowy zaklad.Moze jakis handicap

P 23

pootm

Użytkownik
Zakład: Zwycięzca meczu.

Na live czacie dostałem info że wynik był 1-1 choć u nich zakończył się wynikiem 0-1. I że jest im przykro ale kupon rozliczony został prawidłowo. Ciekawe co na to LGA...

majkel02 42

majkel02

Użytkownik
Na początek podaj kilka szczegółów, najlepiej pokaż screen z zakładu ew. napisz co to za mecz, bo tak możemy sobie gdybać.
Nie wierzę że przy wygrywaniu 1-0 był taki kurs.

bet-master 74

bet-master

Użytkownik
Wypłacałem około dwa tygodnie temu i pieniądze były na MB następnego dnia po zleceniu wypłaty. W pierwszej połowie lutego mieli jakieś opóźnienia i trzeba było czekać prawie tydzień, ale teraz już chyba wypłacają na bieżąco.

Otrzymane punkty reputacji: +2
L 9

longu

Użytkownik
Co do weryfikacji!
Przesłałem dwustrony skan prawa jazdy + printscrena z e-rachunku za telefon.
Weryfikacja bezproblemowa trwała nie całe 24h. także ✅✅✅

K 19

ka-ram-ba

Użytkownik
Jeśli chodzi o weryfikację to osobiście mam z nimi krzyż pański. Wysłałem im dwa kolorowe skany dowodu. Oni mówią że nie są dobrej jakości. Normalnie aż nóż się w kieszeni otwiera bo oba skany są idealnie wyraźne. Wszystko można z nich wyczytać nawet małe czcionki.
Może się mylę ale oni chyba nie chcą abym cokolwiek robił z kasą. Tzn abym nie mógł jej wypłacić a trochę się tego nazbierało, kilka tysięcy.
Trochę się denerwuję bo nigdy nie miałem takich przygód z głupią weryfikacją. Takie same skany zaakceptował betsafe i bet365. Skoro skany bardzo dobrej jakości są według nich niezbyt dobre to co ja ma robić? Pocałować ich w d_ _ e?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Brak kompetencji osób pracujących w tym &quot;buku&quot; mnie poraża...
Skorzystałem z promocji 100% do 10euro w kasynie, obracałem, obracałem i doszedłem do 150euro na koncie i niemal zakończyłem obrót.
Następnego dnia była promocja za 100spinów wykonanych 5euro gratis i za kolejne 250spinów next 5euro.
Nie dostałem tych 5euro &quot;z powodu problemów technicznych&quot;, 5euro zablokowało mi moje obrócone już środki i mimo tego, że ich nie miałem, to musiałem obracać coś czego nie było !
Mało tego zakładka dostępne/aktywne bonusy w niewyjaśniony sposób przestała działać i od supportu dostałem odpowiedź, iż jest to problem techniczny spowodowany przyznaniem ww.bonusu, którego w praktyce nie dostałem!!! Jakże kompetentna osoba na supporcie zapewniła mnie, że ręcznie dopisane zostanie do mojego konta 2 razy po 5euro...
Czekałem i nic...
Chciałem przelać kasę na konto główne, ale nie mogłem, bo wówczas &quot;straciłbym całe środki, które miałem ze względu na rezygnację z aktywnego bonusu&quot; widmo. Obracałem, obracałem, wreszcie dołożyli mi owe 5euro, następnie przychodzi mail, że dokonałem już obrotu, ale nie dostanę 2.części(tj.5e), bo nie zrobiłem 250spinów... Możliwe(nie liczyłem), aczkolwiek 1.osoba, z którą miałem &quot;przyjemność&quot; rozmawiać stwierdziła, iż je dostanę.
Teraz mam już niby wykonany cały obrót (takiego maila dostałem), ale w dalszym ciągu nie mogę wypłacić kasy, bo 5e mam zablokowane w aktywnych bonusach !!?? Zakładka bonusowa się nie otwiera HGW dlaczego, support ma rozbieżne zdania w zależności od tego z kim piszę i czekam na jakieś wyjaśnienie, co mam do ku..y nędzy obracać skoro już obróciłem wszystkie bonusy...
Tragedia, czeski film, a kasa zamrożona, w dodatku z tego co pamiętam, jest kilka dni na obrócenie bonusem i wcale się nie zdziwię, jak kasa zniknie z konta, choć obrót jest, a jednak nie jest wykonany...
????BETSSON
E ; Zakładka bonusowa ożyła, kasa obrócona i wypłacona (było prawie 90E obrotu, choć wczoraj o 21.przyszedł mail, o którym pisałem ze stwierdzeniem, że został on wykonany).

A 861

amigo007

Użytkownik
Witam skoro nie możesz przetransferować kasy na zakłady, to chyba jeszcze zostało ci coś do obrotu. Ps. znalazłem regulamin:
&quot;Aby zakwalifikować się na bonus €5, w niedzielę, 8 kwietnia, należy rozegrać 100 lub więcej rund ze stawkami €0,20 lub wyższymi. Aby zakwalifikować się do dodatkowego bonusu w wysokości €5, należy rozegrać 250 lub więcej rund gier ze stawkami €0,20 lub wyższymi. Bonusy wypłacane są od ręki
• Bonusy €5+€5 muszą zostać obrócone 35x w ciągu 7 dni przed możliwością ich wypłacenia. Pieniądze z bonusu oraz wygrane z bonusowych pieniędzy, pozostawione na koncie, po 7 dniach przepadają.&quot;
Tak więc masz 7 dni do czasu aż ci bonus przepadnie. Tylko teraz nie wiadomo, czy bonus 100% do 10 euro i te 5 euro za 100 wykonanych spinów będzie traktowane jako jeden bonus. Być może stracisz tylko 5 euro. Ale najlepiej to skontaktuj się z angielskim supportem betsson, i daj znać co ci powiedzieli. Oni są bardziej kompetentni niż polski support.

M 0

maximus65691

Użytkownik
Witam, co do weryfikacji to wygląda jakby sztucznie przedłużali aby jak najpóźniej oddac pieniadze/ rosną odsetki od ich lokat?/ w końcu zaakceptowali kolejne trzecie zdjęcie dowodu... ale najlepszy nr spotkał mnie na końcu / anulowanie wygranych zakładów z powodu ich awarii technicznej /16.-17.04.2012 / zakłady zostały zatwierdzone pieniądze pobrane czekam na rozliczenie 12 h po meczu i nic nie ma rozliczenia ani kwoty zakładu ani wygranej / piszę na support i odpowiedź : z powodów technicznych zakłady anulowane a kwota zakładu zwrócona na konto po 15 godzinach od zakładu live / wygrana OCZYWIŚCIE ZAGARNIETA PRZEZ BETSSON / nie polecam tego bukmachera.

Do góry Bottom