Jeśli ktoś się lubi pobawić w stawianie zakładów za kieszonkowe, to buk jest idealny dla niego...
Grałem tam +- rok czasu non stop i nie było większych problemów, aż w grudniu przy 2 wpłatach po 110pln (bonusy 50%) wypłaciłem stamtąd przeszło 3 tysiące w bodaj 3 ratach...
Ktoś powie, że to wcale nie są duże pieniądze, jednak dla tego bukmachera, to chyba jest jednak dziwne, że ktoś może coś wygrać, bo teraz większość zdarzeń mogę pograć tylko po wysłaniu stawki do akceptacji.
Tzn. nie zupełnie... Gdyby akceptowali te stawki, to wcale bym nie narzekał i nie mówię tu o kuponach rzędu setek złotych, bo takich już nawet nie próbuję wysyłać do akceptacji, ale takich za kilkanaście zł !
13 zł na NBA - odrzucone,
11 pln na mecz towarzyski - odrzucone,
dziś 20 pln na ME w piłkę ręczną - odrzucone !
Próbując uzyskać informację, co spowodowało limity support odpowiedział formułką o ryzyku jakim obarczony jest mecz bla,bla,bla...
Swego czasu wyśmiałem Betsson na facebooku, gdyż reklamują się przy pomocy Pezeta, jak to on ich niby lubi, stwierdzeniem "...dopóki nie dostanie limitów na 0 pln", to zbyli mnie stwierdzeniem, iż "nie wiedzą jak udało mi się tego dokonać
"...
Reasumując, jeśli ktoś lubi czekać na pieniądze minimum tydzień czasu, nie obawia się, że po kilku wygranych dostanie limity = 0 pln, to buk jest idealny dla niego...
Wszystkim normalnym stanowczo odradzam, bo to co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie !
Oby Betsafe nie poszedł w ślady nowego brata...