Ostatnio gram w betssonie więc skrobnę kilka słów od siebie.
Jeśli pojawi się jakiś problem to niestety ale trzeba sobie radzić samemu, bo pracownicy mało co wiedzą i nie są zbyt pomocni. Przykład: Czekałam na swoją kolejkę na
live czacie(Czynny tylko od 10-13 i 17-20), a kiedy w końcu do mnie doszła i skończyłam pisać swoje pytanie to Pani zdążyła się rozłączyć (argumentując później to tym - czekałam jeszcze raz, że mają długą kolejkę i nie ma czasu - dokończenie pytania zajęło mi góra 30 sekund), zresztą i tak kazali mi napisać meila, bo nie umieli udzielić mi odpowiedzi na moje pytanie.
Kolejny przykład to promocja na mecz Real Madryt- Barcelona, trzeba było postawić z komórki jakieś zdarzenie na ten mecz po 24 zl i zwracali 25 zł, podobna promocja była na mecz Chelsea - Manchester City. Tak więc myślałam, że dopiszą mi te pieniążki do mojego konta (a co tam darmowy zakład dają to zagrałam), okazało się, że w obu przypadkach był to tylko kod vouchera, na którego wpisanie miałam około tydzień czasu - niestety wpisać kodów nie mogłam bo akurat na koncie miałam inny aktywowany bonus i ogromny obrót do zrobienia ( nie miałam zamiaru grać nic na siłę żeby tylko zrobić ten obrót). Wyszło na to, że kody oddałam (nie betssonowi tylko innej osobie ???? ) w innym przypadku by mi przepadły....Betsson nie potrafił ich przedłużyć ani też w innym czasie dać mi innych kodów, po prostu nie potrafił zrobić nic, albo nie chciał.
Tak więc podsumowując, z minusów:
- kompletnie nie pomocna obsługa,
- brak w ofercie handicapów azjatyckich,
- strona nie działa na każdej przeglądarce,
- uboga oferta live (niestety pod tym względem bet365 jest bezkonkurencyjny).
A teraz kilka plusów, bo takowe też są - pieniążki wypłacam na konto bankowe, wypłata raczej szybko się odbywa bez dodatkowych problemów, mimo, że raz wypłaciłam troszkę kasy za darmowe spiny, też nie było z tym problemów.
Poza tym wchodząc ostatnio na swoje konto zobaczyłam, że mam dostępny bonus 50% od wpłaty do 224 zł, a że w tamtej chwili inni bukmacherzy nie mieli nic ciekawego - skorzystałam, podoba mi się również to, że mam jasno i wyraźnie napisane ile zrobiłam obrotu, ile mi zostało do zrobienia i w razie jakiejś niespodziewanej sytuacji zawsze mogę ten bonus anulować ( np. nagła potrzeba gotówki ???? ). Jest jeszcze kwestia Vip punktów, jeżeli ktoś gra sporymi kwotami to można również troszkę kasy zgarnąć i zamienić te punkty na pieniążki, jeżeli natomiast gramy za mniejsze pieniądze to i tak zawsze jakiś grosik z punktów się uzbiera.
Z plusów:
- szybka wypłata (na konto bankowe bez prowizji - mimo, że wypłacałam kilka razy pod rząd w jednym miesiącu),
- przejrzysta strona (jak dla mnie),
- fajne promocje.