radek_p123
Użytkownik
Co wy opowiadacie ja zawsze przez przelewy24 wpłacam tam kaskę.
No i własnie dlatego chce sie dowiedziec: JAK?Co wy opowiadacie ja zawsze przez przelewy24 wpłacam tam kaskę.
To coś u Ciebie jest nie tak, bo ja tam gdzie pisze inne sposoby mam jeszcze taką ikonkę przelewy24. Zapytaj support dlaczego Twoje konto ma wyłączone przelewy24.No i własnie dlatego chce sie dowiedziec: JAK?
Właśnie do mnie dotarło, że mam konto w euro i pewnie to jest problemem. Przepraszam za zamieszanie. Dziekuje za pomoc.To coś u Ciebie jest nie tak, bo ja tam gdzie pisze inne sposoby mam jeszcze taką ikonkę przelewy24. Zapytaj support dlaczego Twoje konto ma wyłączone przelewy24.
Ale chyba nic straconego, jak chcesz wpłacać przez moneybookers to wybierasz inną opcję płatności niż pobranie z konta mb, dajesz mtransfer lub jakiś inny bank wybierasz i wtedy wszystko odbywa się bez prowizji. Chyba że taką opcję teżmasz zablokowaną.Tez tak mam , jak masz neteller tzn nie masz PLN I NIE BEDZIESZ MIAL PRZELEWY24
dostal ktos jakis bonusik ?dostaliscie jakis bonus za przetrnasferowanie kasy na pokera??Bo ja po przetransferowaniu 22 euro uzywajac kodu Freebet50 dostalem 44euro bonusu ktory widnieje pod dostepnymi srodkami.
naucz się czytać temat ????Do kiedy trwa promocja?
UWAGA Depozyty za pomocą Moneybookers są wykluczone ze wszelkich promocji !!!
Pisalem z nimi bo chcialem sie dowiedziec konkretow,no ale tego co chcialem to nie napisaliWarunki obrotu bonusem, aby móc go wypłacić to:
- trzykrotny obrót wartością bonusu,
- kurs zdarzeń minimalnie 1,20 ,
- zakład, który może zostać rozliczony na trzy różne sposoby (np. 1 lub X lub 2),
- dowolny zakład wielokrotny,
czyli przed wypłatą bonusu należy dokonać jego trzykrotnego obrotu na zdarzeniach, które posiadają min. 3 możliwe wyniki ( np. mecz piłkarski – wygrana/przegrana/remis) po kursach o wartościach przekraczających wartość 1.20 dla systemu europejskiego. Bonus lub środki pochodzące z bonusu nie mogą zostać użyte do obstawienia zakładów wielokrotnych (akumulatorów), jeżeli gracz nie dokonał pierwszego depozytu. W przypadku posiadania na koncie gracza kwoty bonusowej do obstawiania zakładów sportowych w pierwszej kolejności brane są środki pieniężne pochodzące z depozytu gracza, a następnie z przyznanej kwoty bonusowej.
Właśnie miałem napisać przy transferze na pokera, mój błąd :jezora:raczej przy transferze pieniedzy z konta zakladow na konto pokera w sofcie