>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclick - Gratka dla pokerzystów - 250pln na zakłady

M 3

mistrzunio

Użytkownik
mam do was pytanie,bo trochę jestem zielony w pokera i nie chcę grać w to wiedząc że mogę przegrać i nie wiedząc jak to z tym bonusem,
1.czyli tak muszę wpłacić do nich kasę bo nie liczy się ta kasa co mam na koncie(jak chcę freebet 5 euro czyli 25 złoty to muszę wpłacić min. 25 złoty właśnie)
2.gram w pokera za te 25 złotych(5 euro)
3.wygrywam czy przegrywam dostaje te 5 euro(25 złoty) na zakłady sportowe?oczywiście trzeba to obrócić ale kasa jest na koncie
dobrze myślę czy nie? bo raczej przegram,ale jak oni sponsorują freebeta za tyle ile przegram w pokera czyli tak jakby sponsorują mi partyjke w pokera to czemu nie skorzystać a zawsze nadzieja tkwi że się wygra

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
No i własnie dlatego chce sie dowiedziec: JAK?
To coś u Ciebie jest nie tak, bo ja tam gdzie pisze inne sposoby mam jeszcze taką ikonkę przelewy24. Zapytaj support dlaczego Twoje konto ma wyłączone przelewy24.
Spójrz:

bludek 367

bludek

Użytkownik
To coś u Ciebie jest nie tak, bo ja tam gdzie pisze inne sposoby mam jeszcze taką ikonkę przelewy24. Zapytaj support dlaczego Twoje konto ma wyłączone przelewy24.
Właśnie do mnie dotarło, że mam konto w euro i pewnie to jest problemem. Przepraszam za zamieszanie. Dziekuje za pomoc.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Tez tak mam , jak masz neteller tzn nie masz PLN I NIE BEDZIESZ MIAL PRZELEWY24
Ale chyba nic straconego, jak chcesz wpłacać przez moneybookers to wybierasz inną opcję płatności niż pobranie z konta mb, dajesz mtransfer lub jakiś inny bank wybierasz i wtedy wszystko odbywa się bez prowizji. Chyba że taką opcję teżmasz zablokowaną.

R 17

raul18

Użytkownik
dostaliscie jakis bonus za przetrnasferowanie kasy na pokera??Bo ja po przetransferowaniu 22 euro uzywajac kodu Freebet50 dostalem 44euro bonusu ktory widnieje pod dostepnymi srodkami.
dostal ktos jakis bonusik ?

czarodz1ej 256

czarodz1ej

Użytkownik
55 zł zwrot depozytu dla nowych graczy
Witam
Sory, że pisze to tutaj, ale niemoge znalesc odpowiedniego topicu na temat tej promocji.
Mam mały problem, a mianowicie, chodzi o to, że zarejestrowałem się jako nowy użytkownik, ale na komputerze na którym juz była dokonywana inna rejestracja. Lecz oboje ja i ten drugi użytkownik korzystamy z innych dostarczycieli internetu. Moje pytanie, czy promocja zwrotu depozytu mnie obejmuje, jeśli rejestracji dokonałem na komputerze mojego znajomego, ale przelew oczywiście poszedł już z mojego konta?

Pozdrawiam.

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
testował to ktoś? są już jasne reguły? bo nic nie wiem nawet po dwóch emialach i 6 pytaniach do suportu na które dostałem tylko dwie odpowiedzi dalej nic nie wiem!?

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
UWAGA Depozyty za pomocą Moneybookers są wykluczone ze wszelkich promocji !!!

Hmm ciekawy zapis ma Betcick u siebie :kwasny4565: Dostał już ktos ten bonus(freebet)

Warunki obrotu bonusem, aby móc go wypłacić to:
- trzykrotny obrót wartością bonusu,
- kurs zdarzeń minimalnie 1,20 ,
- zakład, który może zostać rozliczony na trzy różne sposoby (np. 1 lub X lub 2),
- dowolny zakład wielokrotny,
czyli przed wypłatą bonusu należy dokonać jego trzykrotnego obrotu na zdarzeniach, które posiadają min. 3 możliwe wyniki ( np. mecz piłkarski – wygrana/przegrana/remis) po kursach o wartościach przekraczających wartość 1.20 dla systemu europejskiego. Bonus lub środki pochodzące z bonusu nie mogą zostać użyte do obstawienia zakładów wielokrotnych (akumulatorów), jeżeli gracz nie dokonał pierwszego depozytu. W przypadku posiadania na koncie gracza kwoty bonusowej do obstawiania zakładów sportowych w pierwszej kolejności brane są środki pieniężne pochodzące z depozytu gracza, a następnie z przyznanej kwoty bonusowej.
Pisalem z nimi bo chcialem sie dowiedziec konkretow,no ale tego co chcialem to nie napisali

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
W oknie pokera sa w prawym gornym rogu informacje o koncie: dostepne srodki, jakies kredyty turniejowe itp. I jest tam tez pole bonusy. U mnie widnieje tam 11.10 EUR. Czy ktos sie orientuje co to moze byc? To ma jakis zwiazej z aktywacja tego bonusa za sit&amp; go? Ta suma sie nie zmienia.

Do góry Bottom