>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclick - Gratka dla pokerzystów - 250pln na zakłady

endriu 361

endriu

Forum VIP
Tak sobie powiedziec to sie nie da :-D bo sporo czasu trzeba by pisac .Wejdz na jakas konkretna strone pokerową i tam bedziesz mial zasady i jak grac :spokodfhgfh:
grać to ja umiem, różnie ale umiem, ale chodzi mi o zasady takie, że co należy zrobić aby dostać bonus a nie o to jak się gra rafal :-D

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Heh sorry endriu,zle zrozumialem twojego posta :-D

Tam wszystko jest podane na stronie .Jedyne chyba co trzeba zrobic to wpisac odpowiedni kod przy depozycie .Rozegrac te sit&amp;go i powinni dopisac bonus max do 72 godzin ,ale pewnie szybciej

endriu 361

endriu

Forum VIP
Heh sorry endriu,zle zrozumialem twojego posta :-D

Tam wszystko jest podane na stronie .Jedyne chyba co trzeba zrobic to wpisac odpowiedni kod przy depozycie .Rozegrac te sit&amp;go i powinni dopisac bonus max do 72 godzin ,ale pewnie szybciej
właśnie nie mogę tego zrozumieć jak pojąć, aby otrzymać te 250zł, przegrać, wygrać czy co :kwasny4565:

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Wydaje mi sie ,ze nie ma znaczenia czy wygrasz czy przegrasz poprostu trzeba zagrac za taka kwote (najwyzszy 50 euro) w pokera . Np 10 X 5+0,50 i powinno byc zaliczone .

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
ehh, endriu...
Grasz Sit&amp;Go 5+0.5€ x 10 lub 50+5€ albo jeszcze inaczej np 1+0.1€ x 50.
Jeśli postawisz razem 50€ nie wazne czy wszystkie wygrasz czy przegrasz, wazne aby wykonac obrot czyli zagrac turnieje sit&amp;go na laczna kwote 50€. Jak dokonasz obrotu dostaniesz 250zł bonusu.

endriu 361

endriu

Forum VIP
ehh, endriu...
Grasz Sit&amp;Go 5+0.5€ x 10 lub 50+5€ albo jeszcze inaczej np 1+0.1€ x 50.
Jeśli postawisz razem 50€ nie wazne czy wszystkie wygrasz czy przegrasz, wazne aby wykonac obrot czyli zagrac turnieje sit&amp;go na laczna kwote 50€. Jak dokonasz obrotu dostaniesz 250zł bonusu.
dobra, chyba zrozumiałem, ale z tego co piszą to ten bonus można wypłacić, a z tego co widzę w warunkach to należy go obrócić 3x !

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Freebet musi zostać obrócony trzykrotnie w zakładach sportowych przed wypłatą.
Trzeba obrocic to .Bez jaj,ze tak sobie dadza 250 pln i nic nie robiac sie je wyplaci.
Oryginał tego regulaminu jest w wersji angielskiej i to on w razie wątpliwości będzie podstawą do rowiązywania sporów
Chcialem zobaczyc czy tam cos wiecej szczegolow no,ale strona za nic nie chce sie otworzyc :kwasny4565:

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
ale powiedzcie mi szczegółowe zasady tego pokera, bo nie mogę pojąć o co w tym chodzi ?
Daj maila na priva to wyślę ci zaproszenie do szkoły pokera ???? , nauczysz się i dostaniesz jeszcze 50 $ na grę gratis . Jak jesteś pojętny , w dwa dni załapiesz o co w tym chodzi ????

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
właśnie nie mogę tego zrozumieć jak pojąć, aby otrzymać te 250zł, przegrać, wygrać czy co :kwasny4565:
Żeby miało to sens , powinieneś przynajmniej postarać się nie przegrać , bo jak przegrasz w pokera to wyjdziesz na zero , a jeszcze zwróconą na konto kasą będziesz musiał obrócić 3 razy .

Przykładowo : Jeśli grasz w Sit&amp;Go z wpisowym w sumie 50E to kosztuje cię to 55E (50 (+ 5 Rake) .
Jeśli w pokera wygrasz to kasa wygrana jest w 100% twoja bez konieczności obracania jej .
Można zagrać jednorazowo za 50+5E , ale można też rozmienić to na kilka drobniejszych turniejów po 3+0.3 , 5+0.5 , 10+1 , 15+1.5 , 20+2 , 30+3 , i to drugie wyjście uważam za sensowniejsze bo wymagające mniejszego wkładu własnego i pozwalające zdywersyfikować ryzyko . Z tych też względów bardziej opłaca się grać na stołach Double or Notting (5 z 10 graczy wygrywa) niż np na stołach typu Take All (1 z 10 graczy wygrywa)

E 0

existenz

Użytkownik
Panowie, czyli jak to wygląda.
1.Wpłacam powiedzmy 100 zeta i gram tych coolerków powiedzmy za te 50 euro, np: 25 x 2 euro + 0.2 i to wystarczy by zakwalifikować się do freebeta 250 zł ? Ile czasu trwa otrzymanie go po wyrobieniu tego ?
2.Jak wygląda sprawa z freebetem, jak to trzeba obrócić ile razy, żeby móc ładnie wypłacić ?
Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam ????

endriu 361

endriu

Forum VIP
Panowie, czyli jak to wygląda.
1.Wpłacam powiedzmy 100 zeta i gram tych coolerków powiedzmy za te 50 euro, np: 25 x 2 euro + 0.2 i to wystarczy by zakwalifikować się do freebeta 250 zł ? Ile czasu trwa otrzymanie go po wyrobieniu tego ?
2.Jak wygląda sprawa z freebetem, jak to trzeba obrócić ile razy, żeby móc ładnie wypłacić ?
Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam ????
ad.2 3x po kursie 1.20

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Mam do Was 2 pytania:
1.&quot;Zagraj w Sit and Go za 50 euro+5euro prowizji&quot;- mam rozumieć że trzeba wpłacić 55 euro? Niby głupie pytanie ale wolę się upewnić.
2.Czy promocja jest ograniczona czasowo?
Dzięki, pozdrawiam

endriu 361

endriu

Forum VIP
Mam do Was 2 pytania:
1.&quot;Zagraj w Sit and Go za 50 euro+5euro prowizji&quot;- mam rozumieć że trzeba wpłacić 55 euro? Niby głupie pytanie ale wolę się upewnić.
2.Czy promocja jest ograniczona czasowo?
Dzięki, pozdrawiam
ad.2 promo ważne do 1 kwietnia !

A 2

algorytm

Użytkownik
nauczcie sie czytac ze zrozumieniem bo matury nie zdacie w przyszlosci!!!
Promocja obejmuje tylko graczy, którzy założą swoje pierwsze konto w BetClick Poker.
i nie wiem czy mozna rozdrabniac kwote np 50E na kilka turnieji bo w regulaminie jest takie zdanie :
Aby otrzymać freebet 250 zł, musisz zagrać w turnieju pokera za 50€. Prowizje należne za udział w turniejach nie są wliczone w wymaganą kwotę gry 50€
Promocja jest podzielona na trzy poziomy. Jeśli gracz nie zagra za wymaganą kwotę na danym poziomie, otrzyma freebet odpowiedni dla kwoty, za którą zagrał. Na przykład, jeśli gracz wybrał kod bonusowy dla freebeta 250 zł, ale zagrał tylko za 15€ zamiast 50€, otrzyma on freebet 25 zł, ponieważ jest to jedyny freebet, dla którego spełnił warunki promocji.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
nauczcie sie czytac ze zrozumieniem bo matury nie zdacie w przyszlosci!!!
Promocja obejmuje tylko graczy, którzy założą swoje pierwsze konto w BetClick Poker.
Może Ty najpierw naucz się czytać, kwote można rozdrabniać ogólnie trzeba zagrać w sit-go za 50+5$, a jesli chcesz to ci wkleje maila od supportu betclick?
albo sam do nich napisz do sie dowiesz...

A 2

algorytm

Użytkownik
zgdza sie cofam zdanie ale wczoraj odpisali mi inaczej. zreszta na glownej promocji pisze zeby grac w turniejach a w regulaminie tak skolowali
meil od betclica
Uprzejmie informuję, iż jeśli dokonasz wpłaty na konto pokerowe i zzagrasz za łączną kwotę 55€ możesz otrzymać freebet 250zł. Poniżej przesyłam link gdzie znajdziesz opis promocji i jej zasady. Nie musisz wykorzystać 55€ jednorazowo. Możesz zagrać w pięciu turniejach 10€+1€.
a ten punkt ze pierwszekonto pokeerowe tez jakis taki przez translator tlumaczony bo ychodziloby z niego ze osoby ktore graly juz w takich turniejach nie bede mogly zagrac alespoko git ????

Do góry Bottom