>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclick - Gratka dla pokerzystów - 250pln na zakłady

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Witaj Klaudia,
Dziękujemy za email.
Uprzejmie informuję, iż promocja 250zł freebet dotyczy graczy, którzy nigdy wcześniej nie korzystali z naszej platformy pokera. Po zalogowaniu się i wzięciu udziału w turniejach sit&amp;go na łączną kwotę 55€ zostanie na Twoje konto w ciągu 72 godzin przyznany freebet w kwocie 250zł. Poniżej przesyłam link, który zawiera szczegółowe informacje na temat oferty:
http://pl.betclic.com/poker_content.aspx?pagecode=pok_conv1
Mamy nadzieję, że ta informacja była pomocna i życzymy miłego dnia.
Pozdrawiam,
Robert,
Dział Obsługi Klienta.
KU*WA. Ja grałem wcześniej u nich. Dostał ktoś bonus od nich, a zarazem grał wcześniej u nich w poka?

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
KU*WA. Ja grałem wcześniej u nich. Dostał ktoś bonus od nich, a zarazem grał wcześniej u nich w poka?
Hahahahahahahaha ???? Tak to jest jak sie nie czyta ze zrozumieniem ???? Nie dostaniesz bonusu jak juz grales u nich wczesniej ;)

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Karpiu ja również grałem u nich we freerollach. Napisałem do nich maila czy przysługuje mi ten bonus, odpisali twierdząco. Także myślę, że jest to promocja dla tych którzy nigdy nie wpłacali tam swojej gotówki. Mają szybki support więc jak ktoś ma jakieś wątpliwości to niech do nich pisze. pozdrawiam

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Mówi się trudno ????
Ale jest dobrze, 20+2€ i 10+1€ wygrane na 5 osób i na koncie ponad 120€. Choć nie pogardziłbym tym bonusem.

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
mi tez odpisali zee moge a gralem za wlasna kase. czuje ze beda jaja z nimi ale najwyzje pan robert straci prace ????
Co dokładnie napisałeś? Będę wdzięczny jak odpowiesz.. ????
EDIT
Jest dobrze. Napisałem, że wcześniej u nich grałem, ale tylko CT i czy dostanę bonus. Odpisali:
Witaj Klaudia,
Dziękujemy za email.
Uprzejmie informuję, iż po rozegraniu 55€ na turnieje sit&amp;go freebet zostanie przypisany na Twoje konto kolejnego dnia roboczego. W związku z powyższym freebet zostanie przypisany do Twojego konta pierwszego dnia po weekendzie. Zapraszamy do korzystania z naszego serwisu.
Pozdrawiam,
Robert,
Dział Obsługi Klienta.

R 17

raul18

Użytkownik
Dobra niby wszystko jest jasne wiec jeszcze chcialem zapytac jak to jest z tym freebetem
Dostaniemy 250zł na konto ktore traktujemy jako znanego nam &quot;freebeta&quot; czyli stawiajac za cale 250zł np na kurs 1.5 wygrywam tylko 125zł...Czy traktujemy go jako bonus tzn obracam 3 razy po kursie 1.2 i nic nam nie zabieraja z tych 250zł.. hmm ??

A 2

algorytm

Użytkownik
3 razy drugi ina wpisowym 15E i tylko pare groszy do przodu ale obrot wykonany teraz idzie emial czy moge owe srodki juz przelac z poker an konto bukmachera i grac u nich napisze co odpiszą.
pokeromaniak napisalem czy mnie obowiazuje promocja i wczoraj dostaleem odp ze nie ???? a dzis ze moge sie ubiegac nozobaczymyjak bedzie kasy nie stracilem z 250 wplaconych wiecmi to lotto czy dadza czy nie ????

R 17

raul18

Użytkownik
dobra wszystko juz wiem:
&quot;Dziękujemy za email.
Odpowiadając na Twoje pytania, wyjaśniamy że freebeta otrzymasz kolejnego roboczego dnia od momentu rozegrania turniejów. Dodajemy również, że środkami które posiadasz w dziale Pokera możesz dysponować wedle życzenia. Poniżej podaję także warunki obrotu freebetem.
Warunki obrotu bonusem, aby móc go wypłacić to:
- trzykrotny obrót wartością bonusa,
- kurs zdarzeń minimalnie 1,20
- zakład pojedyńczy, który może zostać rozliczony na trzy różne sposoby (np. 1 lub X lub 2).
- dowolny zakład wielokrotny
Jakub,
Dział Obsługi Klienta.&quot;

B 0

browar112

Użytkownik
Panowie a czy jesli zaloze konto teraz na betclick i wplace swoja kase na pokera aby ten bonus wyrabiac,to czy przepadnie mi bonus &quot;bez ryzyka&quot; do 55 zl??

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
Panowie a czy jesli zaloze konto teraz na betclick i wplace swoja kase na pokera aby ten bonus wyrabiac,to czy przepadnie mi bonus &quot;bez ryzyka&quot; do 55 zl??
Najpierw zagraj w zakładaj , wykorzystaj zakład bez ryzyka , a później na pokerka ????

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
heh tylko wplaty przez moneybookers nie sa brane w promocji zaklad bez ryzyka;/
Noto idź w poniedziałek do dowolnego oddziału BzWbk lub BPH i wpłać kasę bezpośrednio na ich konto . Kaska po godzinie jest dostępna do gry

B 0

browar112

Użytkownik
juz dzisiaj wplacilem przez moneybookers;/ wiec lipa ???? ale i tak dzieki za pomoc.
A czy moglbys napisac po kolei co musze zrobic by dostac tego freebeta?? gdzie ten kod sie podaje i wogole.

R 17

raul18

Użytkownik
dostaliscie jakis bonus za przetrnasferowanie kasy na pokera??Bo ja po przetransferowaniu 22 euro uzywajac kodu Freebet50 dostalem 44euro bonusu ktory widnieje pod dostepnymi srodkami.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Od dłuzszego czasu gryzie mnie pytanie: jak przelac kase z konta na betclicka uzywajac przelewow24?

Prosze o pomoc.

bludek 367

bludek

Użytkownik
W betclick niestety ale chyba takej możliwości nie ma, ale co za problem zrobić do na Moneybookers, a z MB do BEtclick
Pamietam, ze na kiedys na reklamie z Borkiem &#39;zakladu bez ryzyka&#39;, bylo jak byk napisane o przelewach24 i już wtedy szukałem tej opcji wpłaty w serwisie betclicka. Wtedy zbytnio mi na tym nie zależało wiec odpusciłem, ale dzisiaj ta promocja jest naprawde ciekawa.

A co do moneybookers, draznia mnie te prowizje i moze nie są specjalnie wysokie, ale wole ich unikac.

Do góry Bottom