>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclick - Gratka dla pokerzystów - 250pln na zakłady

R 17

raul18

Użytkownik
W oknie pokera sa w prawym gornym rogu informacje o koncie: dostepne srodki, jakies kredyty turniejowe itp. I jest tam tez pole bonusy. U mnie widnieje tam 11.10 EUR. Czy ktos sie orientuje co to moze byc? To ma jakis zwiazej z aktywacja tego bonusa za sit&amp; go? Ta suma sie nie zmienia.
Wlasnie o to samo sie pytalem bo przy wybraniu freebet50 przy przelewaniu dodalo mi bonus 44euro..wiec niewiem jak to jest..mam nadzieje ze jutro 250zł bedzie na moim koncie ????

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
W oknie pokera sa w prawym gornym rogu informacje o koncie: dostepne srodki, jakies kredyty turniejowe itp. I jest tam tez pole bonusy. U mnie widnieje tam 11.10 EUR. Czy ktos sie orientuje co to moze byc? To ma jakis zwiazej z aktywacja tego bonusa za sit&amp; go? Ta suma sie nie zmienia.
To standardowy Bonus pokera Betclick - 200% od pierwszej wpłaty - uwalniane jest 10Euro , za każde 50Euro Rake

B 0

browar112

Użytkownik
Panowie jak to jest?? te 250 zl to normalny bonus ktory po obroceniu bedziemy mogli wyplacic???? czy to jest freebet i wygrana z niego nam dopisza do konta??
P.S.
Pisalem maila w sprawie czy spelnilem warunki i kiedy zostanie dopisany freebet.Dostalem taka odpowiedz:

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Support to są idioci jakich mało, nic konkretnego od niech się nie można dowiedzieć, jak oni odpisują na te e-maila to chyba cały czas wklejają stałą regułkę, pojeby, ja zadaje inne pytanie oni mi o czym innym, szkoda słów support to jakaś pomyłka.

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Sory ale troche wyluzuj, bo cos mi sie zdaje ze za przeklenstwa dostaniesz Warna????
czemu ma wyluzowac bo prawde napisał :-D Ja zadalem 4 konkretne pytania na ,ktore powinienem dostac jasna i prosta odpowiedz .Nie dowiedzialem sie nic .

Sporo firm zatrudnia sprzataczki na dodatkowy etet(live chat,meile) i tu nie ma sie czemu dziwic .Promocja na pierwszy rzut oka 1 klasa :spokodfhgfh: chcialbym tylko zeby ktos pokazal,ze ten freeebet dostal :-D

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
nie ma co cenzurować tylko pisać prawde o tym śmiesznym buku,ograć ich wyplacić kase i tyle,nie ma co grać u tych amatorów
ciekawe czy wogole dostaniemy od nich tego freebeta

B 0

browar112

Użytkownik
mam nadzieje ze te 250 zl to bonus ktory po obroceniu bedzie mozna wyplacic,a nie jakis freebet po ktorym tylko wygrana jest dopisywana do konta

R 17

raul18

Użytkownik
to jest kUR*** smiech na sali !!
&quot;Witaj ******,

Uprzejmie informuję, iż zgodnie z naszym regulaminem, promocja skierowana jest do nowych Użytkowników, którzy założą swoje pierwsze konto w BetClick Poker po rozpoczęciu promocji. Dlatego też, bardzo mi przykro, ale bonus niestety nie może zostać Ci przyznany.
Bardzo proszę o zapoznanie się z regulaminem, który dostępny jest na naszej stronie pod zakładką POKER.

Z poważaniem,
Piotr
Biuro Obsługi Klient&quot;
A przeciez 2 razy sie pytalem w piatek czy moje konto sie do tego kwalifikuje !! juz poszeedl mail z bluzgami no kur** zal

R 17

raul18

Użytkownik
Panowie jak to jest?? te 250 zl to normalny bonus ktory po obroceniu bedziemy mogli wyplacic???? czy to jest freebet i wygrana z niego nam dopisza do konta??
P.S.
Pisalem maila w sprawie czy spelnilem warunki i kiedy zostanie dopisany freebet.Dostalem taka odpowiedz:
Zalozyles konto nowe jak korzystales z freebeta ??czy moze masz stare? ?

R 17

raul18

Użytkownik
Promo działa super . Można zrobić obrót grając w kilku pomniejszych tunieach Sit&amp;Go. Mi zajęło zrobienie tego ok 4 godzin na turniejach 5+0,50 , ze stratą 8Euro , 250pln już na koncie w Betclick.
Ty tez zakladales dopiero konto w betclicku ??

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
Promo działa super . Można zrobić obrót grając w kilku pomniejszych tunieach Sit&amp;Go. Mi zajęło zrobienie tego ok 4 godzin na turniejach 5+0,50 , ze stratą 8Euro , 250pln już na koncie w Betclick.

Nie wierz w to co napisałes .Od 1 postu do drugiego minelo 6 godzzin nawet najlesze supportyy nie dopisuja tak szybko (freebetow,bonusow) no moze poza paroma angielskimi bukami ,ale Betclick mimo ,ze ma kasy jak lodu to do takich nie nalezy masz cos na potwierdzenia czy tam pracuejsz :-D:-D poprostu

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
to jest kUR*** smiech na sali !!
&quot;Witaj ******,

Uprzejmie informuję, iż zgodnie z naszym regulaminem, promocja skierowana jest do nowych Użytkowników, którzy założą swoje pierwsze konto w BetClick Poker po rozpoczęciu promocji. Dlatego też, bardzo mi przykro, ale bonus niestety nie może zostać Ci przyznany.
Bardzo proszę o zapoznanie się z regulaminem, który dostępny jest na naszej stronie pod zakładką POKER.

Z poważaniem,
Piotr
Biuro Obsługi Klient&quot;
A przeciez 2 razy sie pytalem w piatek czy moje konto sie do tego kwalifikuje !! juz poszeedl mail z bluzgami no kur** zal
załącz im te maile i zarządaj przyznania bonusu na ich podstawie...

Do góry Bottom