NIe wiem ale ja widze ta promocje na glownej stronie zakladow sportowych.chyba obsrali się z tą promocją , bo reklama już znikła z głównej strony Betclick . Jak zwykle - "Nasi tam już byli" ????
Bardzo dobrze, proponuje zrobic to samo wszystkim ktorzy korzystali z promocji i mieli od dawna konto..bo normalnie zal skoro pisza jedno a w dniu ksiegowania freebeta maja nas w dupie..Dostałem to samo co Raul18. Odpisałem już im, że robert odpisał, że mogę korzystać z promo i, że ich regulamin nie był do końca jasny. Jeśli nie przyznają mi bonusu mają mi usunąć konto bez możliwości powrotu, a dużo u nich grałem.
Nie masz moze tej wiadomosci jeszcze na poczcie ??BO jak tak to wszyscy im ja wyslemy bo ja dostalem podobnie ale usunalem wiadomosc w piatek jak zawsze po przeczytaniu ..ja wpiaek dosatlm dostalem info ze bonus otrzymam mimo wszystko umiem czytac i czytalem ze w reg. pissze ze dla nowych kont wiec bede ich dreczyl dlaczego dostaleem odp ze mogee ubiegacc sie o bonus a teraz takie chece zaczna wyprawiac
Szanowni admini, chyba już czas najwyższy zacząć banować za tego typu wypowiedzi , nieletnich i niepełnosprawnych umysłowo .Wiec ogolnie zeus jesli dla nich pracujesz (uwazam tak na 99% ) to pierdol sie palancie ????
Z reguly jestem kulturalna osobom o czy wiekszosc wie ,ale nie lubie sprzedajnych dziwek .Pa
Czyli mowisz ze jak rozdzielilem te 50 Euro na kilka turow to nie dostane freebeta?? Jesli nie dostane to bede sie klucil bo napisali ze dostane!!Zgodnie z przesłanym do Ciebie mail''em w dniu 19/03/2009, informowaliśmy Cię, iż na Twoim koncie nie jest dostępny żaden bonus.
W kolejnym dniu otrzymałeś mail''a z linkiem dotyczącym możliwości skorzystania z nowej oferty, gdzie w regulaminie jest napisane, iż "Promocja obejmuje tylko graczy, którzy założą swoje pierwsze konto w BetClick Poker po rozpoczęciu promocji."
spoko spodziewalem sie tego jak rowniez tego ze z tym dzielenieem 50E to bajki bo w regulaminie pisze jasno ze trzeba zagrac w turnieju za 50 E a niee ze w turniejach o lacznym wpisowym 50E.
Nejlepszyj est dól regulaminu "ostatecznieobowiazuje regulamin angielski "
Tak , dwa razy ???? . a właściwie 11 razy bo korzystam z kilku tożsamości ???? , kilku komputerów kilku łącz internetowych itd. Ale to już wyższa szkoła jazdy.zeus dwa razy dostales? ????
no i gitaara ! ten scanik mi wystarczy zeby im udowodnic ze dali tez tym ktorzy maja konto od zeszlego roku !!
Dzieki zeus0