>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betclick - Gratka dla pokerzystów - 250pln na zakłady

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Dostałem to samo co Raul18. Odpisałem już im, że robert odpisał, że mogę korzystać z promo i, że ich regulamin nie był do końca jasny. Jeśli nie przyznają mi bonusu mają mi usunąć konto bez możliwości powrotu, a dużo u nich grałem.

R 17

raul18

Użytkownik
Dostałem to samo co Raul18. Odpisałem już im, że robert odpisał, że mogę korzystać z promo i, że ich regulamin nie był do końca jasny. Jeśli nie przyznają mi bonusu mają mi usunąć konto bez możliwości powrotu, a dużo u nich grałem.
Bardzo dobrze, proponuje zrobic to samo wszystkim ktorzy korzystali z promocji i mieli od dawna konto..bo normalnie zal skoro pisza jedno a w dniu ksiegowania freebeta maja nas w dupie..

A 2

algorytm

Użytkownik
ja wpiaek dosatlm dostalem info ze bonus otrzymam mimo wszystko umiem czytac i czytalem ze w reg. pissze ze dla nowych kont wiec bede ich dreczyl dlaczego dostaleem odp ze mogee ubiegacc sie o bonus a teraz takie chece zaczna wyprawiac

R 17

raul18

Użytkownik
ja wpiaek dosatlm dostalem info ze bonus otrzymam mimo wszystko umiem czytac i czytalem ze w reg. pissze ze dla nowych kont wiec bede ich dreczyl dlaczego dostaleem odp ze mogee ubiegacc sie o bonus a teraz takie chece zaczna wyprawiac
Nie masz moze tej wiadomosci jeszcze na poczcie ??BO jak tak to wszyscy im ja wyslemy bo ja dostalem podobnie ale usunalem wiadomosc w piatek jak zawsze po przeczytaniu ..

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
A co jest najzabawniesze to powiem Wam ,ze firma Betclick kupila Expekt i to dopiero beda jaja :-D:-D:-D &gt;Ogolnie mialem zawsze dobre zdanie o tej firmie( nie mailem zadnych pronlemow bonusy,Free money itp) ale dziesiatki osob mi pisalo o problemach z wyplatami i bonusami .I to nie takich np wyslac scan czasami chodizlo o np duza kase :kwasny4565: .I to był jedyny powod,ze chcilaem znac dokladne warunki bo tak to na 100% bym skorzystal ,ale debile z tej firmy nie potrafia nawet pokretnej wypowiedzi udzileic by sie ktos skusił tylko downy umia regulke wkleic .

Ja Bron Boze nie mowie ,ze nikt tego nie dostanie .pewnie dadza paru osobom w koncu (kolega :-D z olimpu ) pchnie sprawe :-D:-D:-D ,ale nie mozna dac sie oszukiwac

A 2

algorytm

Użytkownik
mam ale narazie ich gnebic nie zamierzam bo z wplacony 250 siana wpadlo wyplata zlecona juz potierdzona u nich wiec poczekam az dotrze i wtedy zaczne wojne .

A 2

algorytm

Użytkownik
choc prawda jest taka ze pisalem o tym ze tylko dla osob ktore pierwszy raz zakladaja konto pokeerowe czyli rejestruja nicka na pokera. Ich odpisywanie na meile to juz bylo kiedys na forum wertowane ze nie jest zawsze kompetentne

A 2

algorytm

Użytkownik
Zgodnie z przesłanym do Ciebie mail&#39;&#39;em w dniu 19/03/2009, informowaliśmy Cię, iż na Twoim koncie nie jest dostępny żaden bonus.
W kolejnym dniu otrzymałeś mail&#39;&#39;a z linkiem dotyczącym możliwości skorzystania z nowej oferty, gdzie w regulaminie jest napisane, iż &quot;Promocja obejmuje tylko graczy, którzy założą swoje pierwsze konto w BetClick Poker po rozpoczęciu promocji.&quot;

spoko spodziewalem sie tego jak rowniez tego ze z tym dzielenieem 50E to bajki bo w regulaminie pisze jasno ze trzeba zagrac w turnieju za 50 E a niee ze w turniejach o lacznym wpisowym 50E.

Nejlepszyj est dól regulaminu &quot;ostatecznieobowiazuje regulamin angielski &quot;

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
Wiec ogolnie zeus jesli dla nich pracujesz (uwazam tak na 99% ) to pierdol sie palancie ????

Z reguly jestem kulturalna osobom o czy wiekszosc wie ,ale nie lubie sprzedajnych dziwek .Pa
Szanowni admini, chyba już czas najwyższy zacząć banować za tego typu wypowiedzi , nieletnich i niepełnosprawnych umysłowo .

B 0

browar112

Użytkownik
Zgodnie z przesłanym do Ciebie mail&#39;&#39;em w dniu 19/03/2009, informowaliśmy Cię, iż na Twoim koncie nie jest dostępny żaden bonus.
W kolejnym dniu otrzymałeś mail&#39;&#39;a z linkiem dotyczącym możliwości skorzystania z nowej oferty, gdzie w regulaminie jest napisane, iż &quot;Promocja obejmuje tylko graczy, którzy założą swoje pierwsze konto w BetClick Poker po rozpoczęciu promocji.&quot;

spoko spodziewalem sie tego jak rowniez tego ze z tym dzielenieem 50E to bajki bo w regulaminie pisze jasno ze trzeba zagrac w turnieju za 50 E a niee ze w turniejach o lacznym wpisowym 50E.

Nejlepszyj est dól regulaminu &quot;ostatecznieobowiazuje regulamin angielski &quot;
Czyli mowisz ze jak rozdzielilem te 50 Euro na kilka turow to nie dostane freebeta?? Jesli nie dostane to bede sie klucil bo napisali ze dostane!!

A 2

algorytm

Użytkownik
raul to nie chodzi okonto lol czytajcie !!! tochodzi oklienta pokera a zeus jak sam wspomnial kontoo w poker apierwszy rz u nich pobral czy tam zarejestrowal w sobote,
wlasnie ich 1 odp byla najlpesza ze bonus jak sa to w zakladce moje bonusu .zeusowi 19 sie wyswietlil wiec byl uprawniony do skorzystania z niego

Do góry Bottom