Ja wpłacałem ze swojego konta bankowego na betclica kolegi i on potem zlecił wypłatę na moje konto i nie było żadnych problemówPisałem do supportu i napisali mi że można wpłacić pieniądze z czyjegoś konta.
Jest taki problem. Kumpel chce wypłacić kasę z betclica, lecz z tego co czytałem to przelew powinien zostać zlecony na to samo konto z którego dokonany został depozyt, czyli w tym przypadku na moje konto, lecz napisał do mnie że jak wchodzi w wypłatę środków przelewem to w " Nazwisko posiadacza rachunku" i "Adres odbiorcy" są jego dane i nie może zmienić na moje. Co ma zrobić w takim przypadku, wypłacić na swoje konto? Niby pisał do suportu i napisali mu że Te dane nie przeszkadzaja w zrealizowaniu wyplaty na konto bankowe kolegi ale ja jednak mam wątpliwości czy nie wynikną z tego jakieś problemy. Miał ktoś podobny problem?
Jeżeli wpisałeś wszystkie dane poprawnie to jakie problemy mają się pojawiać ? Przesyłasz odpowiednie skany dokumentów tylko i czekasz na weryfikacje jeżeli Cię o takową poproszą.A czy w Betclic pojawiają się jakieś problemy z weryfikacją i wypłatami??
Ja osobiście nie miałem. Skan dokumentów wysłałem jednego dnia wieczorem, na drugi dzień dostałem wiadomość, że już jest po weryfikacji. Pozytywnej oczywiście. A co do samych wypłat to mnie zaskoczyli bardzo pozytywnie. Pierwsza trwała niespełna dzień. Kolejne kilka godzin, mimo iż wyczytałem, że może to trwać kilka dni roboczych. Także ode mnie dużyA czy w Betclic pojawiają się jakieś problemy z weryfikacją i wypłatami??