Mozesz. Bedziesz musial wyslac dokumenty na maila, lub wpisac dane ze swojego paszportu jesli posiadasz. Dodatkowo wpisane kodu z listu lub rozmowa telefoniczna.Zarejestrowałem sie na tym buku i po zatwierdzeniu wpłaty zauważyłem na ekranie napisy na czarnym tle weryfikacja kyc i czy mogę dać opcje przypomnij później i normalnie sobie grać a dopiero przed wypłatą potwierdzic swoje dane?
Mam podobnie. Czy jeśli pierwszy depozyt był wykonany przez paysafecard na kwote 50zl i wygrałem z tego trochę kasy, a teraz wykonam depozyt powiedzmy w wysokości 200zł przez skrill, będę mógł wypłacić wszystko na skrilla?witam mam pytanie dotyczace wplaty. jezeli dotychczas wplacalem przez przelewy24 i teraz uzylem MB to wyplacic bede mogl na MB?
Najlepiej skrill, wpłata jest od razu, wypłata jest tak po 4-5h. Weryfikacja - wysyłasz bodajże skan dowodu osobistego - wiem że jakiś list przychodzi na adres zamieszkania - być może z jakimś kodem który trzeba wpisać potem na stronie, ale nie pamiętam. Skrill najlepszy pod względem wypłat/wpłat - szybko bezproblemowoJakiego portfela najlepiej użyć do wpłat i wypłat z bet365 ? i jak przebiega tam weryfikacja ?
Przelewy24 będą dobre?
masz napisane że twoje konto skrill jest zablokowane. Zazwyczaj jak takie coś wyskakuje skrill wymaga weryfikacjipanowie dokonywał ktoś dziś płatności skrillem/kartą? chciałem wpłacić na bet 365 i uzyskuje kominukat Przykro nam, płatność nie powiodła się Dostęp do Twojego konta jest ograniczony z powodów bezpieczeństwa. Udaj się na stronę Pomoc Skrill, w celu rozwiązania tego problemu.