sven@
Użytkownik
Szybciej jest się dodzwonić czasami, mi po 2-3 dniach odpisywali.Odpowiada wam support bet365 na mailu ? bo ja niemogę sie doczekać na ich odpowiedz
Szybciej jest się dodzwonić czasami, mi po 2-3 dniach odpisywali.Odpowiada wam support bet365 na mailu ? bo ja niemogę sie doczekać na ich odpowiedz
Musisz dokończyć obrót zanim będziesz mógł zlecić wypłatę depozytu.Małe pytanko. Aktualnie obracam bonusem od pierwszego depozyty (konto uk). Czy mogę zrobić wypłatę pieniędzy które są na withdraw balance i dalej grać za bonus czy automatycznie bonusy zostanie anulowany?
Próbowałem wpłacać kartą Revolut nie przechodzi. A Tobie działa?cytat z dnia 24 listopada 2019 13:35 przez bandzbuchWpłać poprzez kartę revolut 5 funtów i wtedy masz automatycznie odblokowaną możliwość wypłaty na tą kartę.
Pzdr
A wpłacasz karta wirtualna czy fizyczna? Czy to nie ma znaczenia? Czyli wpłatay i wypłaty na bet365 z Revolut Ci działaja? Bo pisałem do supportu bet365 to mi niby napisali że nie Revolut jest nie obsługiwany czy coś takiego. A z walutą próbowałem taką samą.cytat z dnia 24 listopada 2019 13:48 przez bandzbuchSprawdź czy masz pieniądze w odpowiedniej walucie na revolut. Mi na Bet365 jak i William Hill revolut działa.
No właśnie a teraz mogli to zablokować. A czy próbowałeś wypłacać z bet365 na konto bankowe jakie jest założone w Revolut, wpisując wszystkie dane?cytat z dnia 24 listopada 2019 13:59 przez bandzbuchWpłacałem bardzo dawno kartą fizyczną a teraz to jedynie wypłacam na nią.
Wiem o co chodzi, ale konto nie jest na mnie i dlatego kombinuje jak to wypłacić.cytat z dnia 24 listopada 2019 14:35 przez bandzbuchKiedyś jak wpłacałem poprzez paysafecard miałem automatycznie podstawione moje konto bankowe (przelew bankowy) do zwykłego banku. Jak raz wpłaciłem poprzez revolut to podstawia mi kartę revoluta. Jeśli legalnie grasz na bet365 to nie obawiaj się wypłaty na zwykłe konto ponieważ wygrane u tego buka nie mają wpływu na Twój dochód.