U mnie wszystko jest ok, też wpłacałem tylko przez Skrilla / Paysafecard. Dzisiaj wypłaciłem i miałem opcję tylko na Skrilla, więc nie wiem dlaczego u ciebie nie ma.
U mnie wszystko jest ok, też wpłacałem tylko przez Skrilla / Paysafecard. Dzisiaj wypłaciłem i miałem opcję tylko na Skrilla, więc nie wiem dlaczego u ciebie nie ma.
Jak się logujesz na konto po zleceniu wypłaty i wyskakuje od razu okienko , że możesz anulować wypłate to znak , że chcą dodatkowej weryfikacji o której sie dowiesz za tydzien drogą mailową , jak nie wyskakuje wszystko jest w porzadku i wystarczy poczekaćCzemu nie mam opcji wypłaty na skrilla? A wyplacajac na konto bankowe pieniądze nie przyszly a juz 4 dni minęły.
strach pomyślec ,że 1 miejsce ma BAH i od razu widać jakich mamy graczy w Polsce ...Skrill dziala bez problemu, bet365 ma 3 dni do zamkniecia polskiego rynku wiec opoznienia spowodowane to sa duza iloscia transakcji. Najbogatsza oferta i design, prawie 5 milionow odwiedzin miesiecznie i 2 miejsce na polskim rynku, szkoda ????