Nie polecam tego buka gdyż są straszne problemy z wypłatą. Przy  rejestracji konta oddzwoniono do mnie i zweryfikowano konto. Po paru  dniach przyszedł pocztą kod weryfikacyjny który wprowadziłem i wszystko  było OK, ale do czasu. Przy zleceniu pierwszej wypłaty na kwotę ponad  1000zł nie było żadnego problemu. Nie wymagano ode mnie nawet skanu  dowodu. Schody zaczęły się przy drugiej wypłacie która była tylko na  kwotę 350zł. Po paru dniach gdy wypłata nie wpłynęła na konto  Moneybookers, skontaktowałem się z nimi aby to wyjaśnić. Okazało się że  muszę przesłać do nich skan dowodu i moje zdjęcie z bliska z dowodem  osobistym w ręku. Trochę dla mnie to było dziwne, zwłaszcza że przy  pierwszej wypłacie nie wymagano tego ode mnie. Na drugi dzień zgodnie z  ich wymogiem przesłałem skan dowodu i zdjęcie z bliska z dowodem w ręku.  Myślałem że tym razem wszystko będzie ok, ale okazało się że zdjęcie  jest rzekomo niewyraźne (tymczasem było bardzo wyraźne, można było  odczytać nawet małe literki po powiększeniu). Nie pozostaje mi nic  innego jak ponownie wysłać do nich zdjęcie, ale po tych wszystkich  problemach nie mam zamiaru już dalej u nich grać. Być może tylko ja mam  problemy z wypłatą, w każdym razie kombinują jak mogą aby przeciągnąć w  czasie. Mija już ponad tydzień, a ja muszę dalej z nimi walczyć i wcale  się nie zdziwię jak następnym razem znowu coś wymyślą.