ktoś jest dość sporo ogarnięty w bet365?
mam(tzn. będę zapewne mieć) problem. jakis czas temu założyłem sobie konto na Eurotip. zapewne wiecie co to jest, więc nie będę tłmaczyć. aby tam mieć konto trzeba założyć też właśnie na bet365 i to zrobiłem. z 2 lata później, może z miesiąc temu załozyłem sobie całkowicie nieświadomie kolejne konto na bet365. na tamtym nic nie robiłem, zero wpłat, nawet logowań. na tym ostatnim trochę ugrałem sianka i zapewne będę chciał je wypłacić w najbliższym czasie. dane na obu kontach te same, przez 2lata nie zmieniłem ani adresu zamieszkania, ani nazwiska, nic dosłownie.
nie ma czegoś takiego, że kasują konto za brak aktywności na nim? na razie nie zablokowali mi konta, ale podejrzewam, że przy wypłacie i wcześniejszej weryfikacji mogą to wyczaić..
edit: fragment regulaminu:
"Klienci mogą otworzyć tylko jedno konto. W przypadku, kiedy rozpoznamy dowolnego klienta z więcej niż jednym kontem, zastrzegamy prawo do traktowania takich kont jak jedno połączone."
co to znaczy połączone? w sumie przy weryfikacji listowej przysłali mi dwa takie same listy (tego samego dnia), co niby wskazuje na połaczenie tych kont, ale na obu był nick z tego nowego konta.