Nie polecam tego buka gdyż są straszne problemy z wypłatą. Przy rejestracji konta oddzwoniono do mnie i zweryfikowano konto. Po paru dniach przyszedł pocztą kod weryfikacyjny który wprowadziłem i wszystko było OK, ale do czasu. Przy zleceniu pierwszej wypłaty na kwotę ponad 1000zł nie było żadnego problemu. Nie wymagano ode mnie nawet skanu dowodu. Schody zaczęły się przy drugiej wypłacie która była tylko na kwotę 350zł. Po paru dniach gdy wypłata nie wpłynęła na konto Moneybookers, skontaktowałem się z nimi aby to wyjaśnić. Okazało się że muszę przesłać do nich skan dowodu i moje zdjęcie z bliska z dowodem osobistym w ręku. Trochę dla mnie to było dziwne, zwłaszcza że przy pierwszej wypłacie nie wymagano tego ode mnie. Na drugi dzień zgodnie z ich wymogiem przesłałem skan dowodu i zdjęcie z bliska z dowodem w ręku. Myślałem że tym razem wszystko będzie ok, ale okazało się że zdjęcie jest rzekomo niewyraźne (tymczasem było bardzo wyraźne, można było odczytać nawet małe literki po powiększeniu). Nie pozostaje mi nic innego jak ponownie wysłać do nich zdjęcie, ale po tych wszystkich problemach nie mam zamiaru już dalej u nich grać. Być może tylko ja mam problemy z wypłatą, w każdym razie kombinują jak mogą aby przeciągnąć w czasie. Mija już ponad tydzień, a ja muszę dalej z nimi walczyć i wcale się nie zdziwię jak następnym razem znowu coś wymyślą.