unique-
Użytkownik
Właśnie chodzi o to, że nie tylko lojalka mnie nie obowiązuje. Jakiś czas temu bonus przez komórkę również mnie nie dotyczył także mogę zapomnieć o czymkolwiek...chodzi o to ze nie bedziesz dostawal bonusu lojalnosciowego.
Właśnie chodzi o to, że nie tylko lojalka mnie nie obowiązuje. Jakiś czas temu bonus przez komórkę również mnie nie dotyczył także mogę zapomnieć o czymkolwiek...chodzi o to ze nie bedziesz dostawal bonusu lojalnosciowego.
to zalezy gdzie kolega wyplacaJa się właśnie zastanawiam żeby przejść do tego buka.
Ponoć fajny.
Ale kolega mówił, że ma problemy z kasą, ponieważ mu nie wysyłają za szybko.
na MB u mnie trwa max 3h - jak kolega wyżej napisał nawet o 3 w nocy dochodząJa się właśnie zastanawiam żeby przejść do tego buka.
Ponoć fajny.
Ale kolega mówił, że ma problemy z kasą, ponieważ mu nie wysyłają za szybko.
Koledzy ja mam konto w PKO PB.na MB u mnie trwa max 3h - jak kolega wyżej napisał nawet o 3 w nocy dochodzą
Nie jestem pewny ale wydaje mi sie ze bedziesz mial problemy. Moj znajomy zalozyl konto i wpalcił kase z konta bankowego swojej siostry to pozniej mu konto zablokowali na kilka dni, dzwonili do niego i niej w celu wyjasnienia. Stąd moj wniosek ze raczej mozesz mic problemy. Ale najlepiej zapytać na livechat, tam Ci odpwiedza na wszystkie pytania i wątoliwości.Ja mam pytanie. Czy mogę założyć konto na bet365 jeśli nie posiadam własnej karty kredytowej, tylko będę korzystać z czyjejś? Chodzi o to, że moje nazwisko nie będzie takie samo jak nazwisko właściciela karty kredytowej, z której chcę wpłacać i wypłacać pieniądze. Proszę o odpowiedź.
Prosisz się sam o problemy, u żadnego buka nie wolno używać czyjejś karty,pal sześć jak przegrasz gorzej jak wygrasz ,to dasz im super argument do zamknięcia kontaJa mam pytanie. Czy mogę założyć konto na bet365 jeśli nie posiadam własnej karty kredytowej, tylko będę korzystać z czyjejś? Chodzi o to, że moje nazwisko nie będzie takie samo jak nazwisko właściciela karty kredytowej, z której chcę wpłacać i wypłacać pieniądze. Proszę o odpowiedź.
u mnie smigaMożecie się zalogować? U mnie stronka nie chce się odpalić