>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Bet365 - opinie

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Lepiej uważać jak się gra na Live, jeśli stawia się zakład i w czasie kiedy zakład się przetwarza, kurs spadnie, to zakład się nie wnosi, ale jeśli kurs pójdzie w górę to zakład jest zaakceptowany po niższym kursie.

cock 756

cock

Użytkownik
Nie wiem kto i czy tutaj, ktoś podawał historie o limitowaniu i zamykaniu kont graczom na &quot;letkim plusie&quot; - podeśle ktoś mi privem to anglojęzyczne forum? Ban za banem za wygrywanie...

maly_ze 56

maly_ze

Użytkownik
Witam;
Ile może iść list z kodem weryfikacyjnym.?? Na czacie powiedzieli ze max 7 dni, a czy komuś zdażyło się ze szedl on dluzej.?
Pozdrawiam

maly_ze 56

maly_ze

Użytkownik
Witam;
Ile może iść list z kodem weryfikacyjnym.?? Na czacie powiedzieli ze max 7 dni, a czy komuś zdażyło się ze szedl on dluzej.?
Pozdrawiam
Kod przyszedł dzisiaj czyli na 4 dzień roboczy od założenia konta ;)

travism 190

travism

Forum VIP
Kolejny wielki plus dla Bet365 ???? po dłuższej nieobecności otrzymałem od nich 100% bonus do 200zł ???? wielki Plus dla nich za to promo ????

reser 2

reser

Użytkownik
Jaka to była nieobecność? Bo ja nie grałem u nich pół roku i nic nie dostałem, a nie powiem nawet prowadziłem negocjacje z nimi na ten temat, ale nic mi się nie udało uzyskać ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 1,2K

kukla

Forum VIP
B365 przecież nie da się szantażować.
Wymuszanie bonusów to nie jest sposób na ich uzyskanie...
Owszem - promocje się tam zdarzają ale żeby się na nie załapać wcale nie trzeba mieć długiej przerwy od gry. Wystarczy być &quot;odpowiednio dobrym klientem&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +1
B 178

becks-59091

Użytkownik
Osobiście sporo czasu u nich nie gram bo kilku problemach ale pewnie gdybym dostal bonusa jak kolega wyżej to bym się zastanowil czy z tej oferty nie skorzystać ????

kurdzio 0

kurdzio

Użytkownik
Bardzo dobrze, że zmienili w końcu wygląd strony głównej na taki jaki był w użyciu na zakładach LIVE - zrobiło się czytelniej i przejrzyściej.

B 178

becks-59091

Użytkownik
No nie wiem czy tak czytelniej...
Troszkę przesadzili z tym ogromem zdarzeń, które są obecnie na głównej stronie.
Wszystko się zlewa w calość, z czasem może się przyzwyczaję ????

K 5

ksa

Użytkownik
Moim skromnym zdaniem czytelnosc na bet365 sie pogorszyla po tej modernizacji strony ... Bardziej odpowiadala mi starsza wersja , ale co na to poradzic nic nie wskóramy

K 1,2K

kukla

Forum VIP
nie mamy wyjścia:razz:
tez was teraz za każdym razem wylogowuje? i do tego cały czas mam kursy ułamkowe na niezalogowanym:?
Kursów ułamkowych nie mam ale wylogowywanie jest bardzo irytujące.
Parę minut pooglądasz transmisję bez aktywności i już logout :/

marian78 20

marian78

Użytkownik
to prawda, wylogowuje co jakieś 1.5 godziny może dwie godziny
i chyba nie pomaga odświeżenie strony
ale to dobrze, zabezpieczenia muszą być

unique- 32

unique-

Użytkownik
Psia mać... Limity zrozumiem ale to?!
Po sprawdzeniu Twojego konta, z przykrością informujemy, że nie kwalifikujesz się dłużej do ofert i promocji sportowych, z wyjątkiem regularnych ofert, które są dostępne dla wszystkich naszych klientów: Channel 4/1, Wybrany wyścig, Sky Dogs 2/1, Najlepsze kursy gwarantowane, Specjalna oferta wyścigów, Nie ma bramek? Zwrot, 100% Bonus Piłkarski i 50% Bonus Parlay.
Oferte mają mega dobrą, już nie wspomnę o grze LIVE ale taki ban?

Do góry Bottom