dla jednych wada, dla innych zaleta...bet365 ma jedną poważną wadę - brak jakichkolwiek powiadomień o wynikach zakładów (nawet na maila). bardzo wkurzające.
otóż to. dobrze ujęte. aczkolwiek ficzer z możliwością włączenia zawsze to jakaś dodatkowa opcja.dla jednych wada, dla innych zaleta...
bo taki obraz zabiera sporo transferu i przez to odświeżanie wyników mogłoby się opóźniać, druga wersja to to że Bet365 nie chce by przekazywać obraz na inne videostreamingi.Przecież na głównej stronie jest opcja "Przekaz na żywo". Ja tylko nie potrafię zrozumieć, dlaczego nie ma w tym playerze oglądania obrazu full screen. Rozumiem, że mała rozdzielczość, ale mimo wszystko zawsze lepiej ogląda się obraz na pełnym ekranie.
Co jak co ale ludzie na czacie w szczególności jak trafisz jakąś kobiete to strach, jak zadajesz pytania proste na które odpowiedz jest tłustym drukiem w regulaminie to odpowiedzą gorzej jak wymagasz od nich czegoś więcej.Ale ogólnie mam tam konto jakieś 2miechy i nie jest najgorzej, a weryfikacja też jest banalna, wystarczy skan dowodu i na następny dzień masz zweryfikowane konto. Ogólnie wygląd,funkcjonalnośc strony na plus, szeroka oferta live no i dobry bonus dla nowych. Ale oczywiście są też spore braki.zarejestrowałem się własnie i mam nienajlepsze odczucia. Postanowiłem pogadac z czatem przed złożeniem depozytu i póki co jeszcze poczekam. Na moje pytanie czy moge sie logowac z 2 miejsc (praca, dom) Pani zrobiła mi wykład że moge ale duża szansa ze mi nie dadza bonusu. Po pierwsze nie pytałem o zaden bonus a po drugie co ma wspolnego bonus z tym skad sie loguje...przeciez loguje sie na jedno i to samo konto. Pytałem o mastercarda, o sposób wypłat po wpłacie ta metodą. Usłyszałem ze moge wyplacic na konto bankowe, ale czy na konto skojarzone z kartą czy na inne konto juz za zadne skarby nie udało mi sie dowiedziec. Wpłata Visa classic ok, wypłata? tylko z powrotem na karte. Zgadzam sie ale co jesli classic nie ma opcji money transfer (a to zalezy od banku ktory wydał karte, nie od visy). Gdzie wypłata czekiem w takim wypadku lub inna drogą? brak odpowiedzi. Pani opowiadala mi tez o skomplikowanej procedurze weryfikacyjnej ( od telefonu, skanów dokumentów, paszportu plus blizej nieokreslonych dokumentow których moga zarządać dodatkowo) ktora przeprowadzic nalezy po depozycie.
Szczerze mówiac...albo ja albo ona albo oboje mamy zły dzień...ale jakoś się zniechęciłem
czemu pytałeś o możliwość logowaniu z różnych miejsc? nikogo to nie powinno interesować, no chyba ze 29 marca logujesz sie w Polsce a 30 marca w afryce.zarejestrowałem się własnie i mam nienajlepsze odczucia. Postanowiłem pogadac z czatem przed złożeniem depozytu i póki co jeszcze poczekam. Na moje pytanie czy moge sie logowac z 2 miejsc (praca, dom) Pani zrobiła mi wykład że moge ale duża szansa ze mi nie dadza bonusu. Po pierwsze nie pytałem o zaden bonus a po drugie co ma wspolnego bonus z tym skad sie loguje...przeciez loguje sie na jedno i to samo konto. Pytałem o mastercarda, o sposób wypłat po wpłacie ta metodą. Usłyszałem ze moge wyplacic na konto bankowe, ale czy na konto skojarzone z kartą czy na inne konto juz za zadne skarby nie udało mi sie dowiedziec. Wpłata Visa classic ok, wypłata? tylko z powrotem na karte. Zgadzam sie ale co jesli classic nie ma opcji money transfer (a to zalezy od banku ktory wydał karte, nie od visy). Gdzie wypłata czekiem w takim wypadku lub inna drogą? brak odpowiedzi. Pani opowiadala mi tez o skomplikowanej procedurze weryfikacyjnej ( od telefonu, skanów dokumentów, paszportu plus blizej nieokreslonych dokumentow których moga zarządać dodatkowo) ktora przeprowadzic nalezy po depozycie.
Szczerze mówiac...albo ja albo ona albo oboje mamy zły dzień...ale jakoś się zniechęciłem
to chyba nie ich wina nigdy z tym problemu nie miałemLuźne przemyślenia po pół roku grania:
Bardzo szeroka oferta live często pełniąca rolę livescora, zdarza się że jako jedyni w sieci mają relację z meczu
oferta przed rozpoczęciem meczu bardzo szeroka
kursy średnio-słabe
wszystko to tyczy się tenisa
fachowy livechat
często zdarza mi się że muszę się kilka razy logować bo nie wczytuje mi tak jak należy nazwy użytkownika i hasła
jeśli dobrze pamiętam to nie da się u nich załatwić powiadomienia na mail o rozstrzygnięciu kuponu
Lipa tez mi nie działa.Działa Wam dzisiaj Bet365?