Miałam dosłownie przed chwilą taki problem że zakład postawił mi się 2 razy - tzn. postawiłam kupon a następnie cofnęłam stronę do oferty z zakładami, patrzę a tu jeden zakład został zawarty 2 razy.
Napisałam na czacie, przedstawiając swój problem. Rozmawiałam z mało ogarniętą panią, która jednak napisała że dopyta przełożonego czy da rade anulować jeden z tych zakładów.
Co prawda dało radę ale najadłam się przy tym sporo strachu, i sporo musiałam się nadenerwować.
Mają sporo zdarzeń do zaoferowania. Jako jedni z nielicznych bądź jedyni - jeśli się mylę proszę o wyprowadzenie mnie z błędu (bwin nie biorę pod uwagę z racji zbyt małych kursów) mają na tenisa zakłady, ze będzie tie-brak i oferują też over setowy, dlatego właśnie tam wpłaciłam.
Ogólnie mam mieszane uczucia - przede wszystkim wypłata dopiero od 400zł
Drugi minus to taki, że kiedy wchodzę w szczegóły zakładu nie mogę już z powrotem powrócić normalnie do oferty tylko od nowa muszę zaznaczać interesujące mnie zakłady, a na dłuższą metę jest to jednak irytujące.????
W sumie każdemu z buków mam coś do zarzucenia i ciężko znaleźć tego najlepszego, więc póki co gram m.in. na bet365.