maradie
Użytkownik
Chyba są niepoważni! Zagrałem sobie singlami dzisiaj 4 mecze - wszystkie kursy 1,80-1,83. (Rosja, Serbia, Hiszpania, Holandia - 2 weszly, 2 nie). Pare minut przed meczem zmienili sobie kursy na 1,25. Gdyby rozliczyli to normalnie to wyszedlbym prawie na 0. A tak to kpina jakas. Wyrzucilem kupe pieniedzy w bloto! Przeciez gdybym mial kursy 1.25 to bym tego w życiu nie ruszal, bo nawet jakby weszly wszystkie mecze to przy stawce powiedzmy na kazdy 100 zl moge zyskac raptem 100 PLN, ryzykujac 400!! Trzeba cos z tym zrobic bo to paranoja. Zaklad powinien byc anulowany. Ktos jak stawial w dublu ta masówkę - Holandie + Hiszpania to pies to tracal czy mu nie weszlo po kursie 1.25 czy 1.80, ale jak gralem single, każdy z ta sama stawką to dla mnie to duza róznica. To tak jakbym poszedł do sklepu, kupił skrzynkę wódki, zapłacił 20x20 PLN, a pani by mi dała czteropak Harnasia za to... W kupie siła i trzeba działać.
E: wiem, że w sprawie byly juz podjęte odpowiednie kroki (LC), ale wg mnie zaklad powinien byc rozliczony jako zwrot albo po starym kursie. Mimo lawiny skarg na LC dodali do oferty np mecze Barcelony czy Chelsea, gdzie czas poznego gola jest tez po 80 minucie, a kursy sa 1.83 a nie 1.25! Wiec to jest jawne obniżenie kursu, z powodu zbyt dużej sumy postawionej na dane zdarzenie.
E: wiem, że w sprawie byly juz podjęte odpowiednie kroki (LC), ale wg mnie zaklad powinien byc rozliczony jako zwrot albo po starym kursie. Mimo lawiny skarg na LC dodali do oferty np mecze Barcelony czy Chelsea, gdzie czas poznego gola jest tez po 80 minucie, a kursy sa 1.83 a nie 1.25! Wiec to jest jawne obniżenie kursu, z powodu zbyt dużej sumy postawionej na dane zdarzenie.