>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Bet365 - opinie

rpg 1K

rpg

Użytkownik
A no dlatego, że oni nie mają bezpośredniej możliwości wpłaty przez P24, a jak będziesz próbował wpłacić przez MB z brakiem wystarczających środków na koncie to będziesz mógł wpłacić przez P24 do MB ale kasa zostanie od razu przekierowana do buka

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Dobry buk Polecam jak najbardziej.W moim przypadku skanów żadnych nie chcieli. Wpłaty/Wypłaty raz dwa w ten sam dzień w ciągu 3/4 godzin wielki ✅

digic 8

digic

Użytkownik
Mam kilka pytań dotyczących tego bukmachera:
Jaka jest min stawka zakładu?
Jaka jest minimalną kwota do wpłaty?
Jaka jest minimalna kwota do wypłaty?
I jak wyglądają wpłaty/wypłaty?
Mam konto w mBanku.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Najlepszy Buk Internetowy moim zdaniem.
Obszerna oferta zakładów.
Bardzo dużo zakładów Live i sporo różnych opcji.
Miła i szybka obsługa Live Chat&#39;a.
Szybkie zatwierdzanie wygranej, szybkie wypłaty jak i wpłaty.
Dosłownie nie mam się do czego przyczepić, Idealny bukmacher. Zapewne długo pozostanie moim numerem 1!

sylar 87

sylar

Użytkownik
Dzisiaj jak widzę otworzyli Live BETA z tego co widzę zdarte wszystko z bwina... fajnie bo lubię ten live jaki jest oferowany na bwinie ale mogli by coś sami wymyślić a nie zerżnęli... nie ma tylko czatu gdzie można pogadać z innymi użytkownikami ;)

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Dzisiaj jak widzę otworzyli Live BETA z tego co widzę zdarte wszystko z bwina... fajnie bo lubię ten live jaki jest oferowany na bwinie ale mogli by coś sami wymyślić a nie zerżnęli... nie ma tylko czatu gdzie można pogadać z innymi użytkownikami ;)

Czy tak do końca zerżnięte od Bwinu to nie zgodzę się choć widać dużo podobieństw, ale wygląda dość fajnie.

Mnie się te kolory, pomysł, deseń podobają i całkiem fajnie się to wszystko komponuje, wszystko jest przejrzyste także sam plus.
Zauważyłem też, że stara wersja też jest dostępna także do wyboru do koloru, jak kto woli.

Ja lubię tego bukmachera, szczególnie bogatą ofertę w większości dyscyplin bo na tym mi najbardziej zależy, jedyny minut to, że nie ma takie opcji jak ma Bah czy Expekt gdzie jest &#39;&#39;oferta dnia&#39;&#39; gdzie wyświetlają się wszystkie zdarzenia dnia z różnych dyscyplin co jest znacznym ułatwieniem.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Stara wersja jest dostępna ale pewnie z czasem zostanie zastąpione to tylko na nowy soft.
Może i fajny bajer jest ten nowy live. Ale ja osobiście nie lubię flashowych liveów.
Domyślam się, że powody przejścia na flasha są bardziej złożone. Buk ma już dziś niekwestionowanego lidera zakładów live spośród &quot;globalnie popularnych&quot; buków.
Na pewno jednym z powodów jest chęć utrudnienia konkurencji w programach kopiujących. Ostatnio widać taką tendencję u innych, mniej znanych buków.

sylar 87

sylar

Użytkownik
No zgadza się nie jest identycznie jak na bwinie, ale nie zmienia to faktu że po odpaleniu od razu 1 skojarzenie to: &quot;BWIN!&quot; i chyba tak już zostanie, za każdym razem będzie to wywierało na mnie to samo wrażenie ;)

S 2

sonytrinitron

Użytkownik
Stara wersja jest dostępna ale pewnie z czasem zostanie zastąpione to tylko na nowy soft.
Może i fajny bajer jest ten nowy live. Ale ja osobiście nie lubię flashowych liveów.
Domyślam się, że powody przejścia na flasha są bardziej złożone. Buk ma już dziś niekwestionowanego lidera zakładów live spośród &quot;globalnie popularnych&quot; buków.
Na pewno jednym z powodów jest chęć utrudnienia konkurencji w programach kopiujących. Ostatnio widać taką tendencję u innych, mniej znanych buków.
A stara wersja to co innego jak nie flash?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
undisputed 3

undisputed

Użytkownik
pisalem jeszcze jeden post tutaj.. widocznie w jakis niewytlumaczalnych okolicznosciach nie wbilem postu.. zwracam honor i przepraszam , do usuniecia Admin.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Absolutnie czarna lista bukow. Nie da sie konta zweryfikowac a wiec i wyplascic. Po napisaniu na czacie zadzwonimy za 15 minut czekalam ponad 3 miesiace po czym chamska babka jedynie zasugowala ze konto na babe to pewnie przykrywka dla meza itd. Zenada i nie polecam.

A 0

andrei

Użytkownik
Mi się pojawił na nowym live komunikat, że aby oglądać to zdarzenie należy postawić zakład za 2.50 pln, czy jakoś tak... Odświeżyłem stronę i już tego nie było, więc może to jakaś faza testów... ale wygląda na to że będą chcieli kasę za oglądanie meczów na live...

jkula 2

jkula

Użytkownik
Mi się pojawił na nowym live komunikat, że aby oglądać to zdarzenie należy postawić zakład za 2.50 pln, czy jakoś tak... Odświeżyłem stronę i już tego nie było, więc może to jakaś faza testów... ale wygląda na to że będą chcieli kasę za oglądanie meczów na live...
Co do opłat jak narzazie nie ma i się na nie nie zanosi..oczywiście w regulaminie na wszelki wypadek zastrzegli sobie możliwość późniejszego wprowadzenia opłat za przekazy live..

Płate natomiast są gonitwy konne..czasem im się przestawi live stream z koni na zwykle zdarzenie..przy koniach zawsze trzeba postawić zakład aby móc ogladać.

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 2

kubay87

Użytkownik
Moim zdaniem jeden z lepszych. Buków . Duża oferta , szybkie wplaty i wyplaty szczegolnie MB . Obsluga bardzo mila , chat . Noi duzo zdarzen TV. Polecam

dukat 7

dukat

Użytkownik
Polecam każdemu. Dali mi bonus 100% pomimo tego, że konto mam od dawna. Miły support, wypłata na MB w ciągu 30 min i to w niedzielę!!!

Do góry Bottom