Duzo przeczytalem juz banialuk o
BaH ale takich bzdur to jeszcze nie slyszalem. Przyjmuja nawet zdjecia dowodu, a wyplat nigdy nie anuluja chyba ze sam o to poprosisz. Zanim kolego napiszesz kolejna bzdure piec razy sie zastanow czy nie ma lepszego sposobu na wypromowanie swojego bet365. Ile ja juz slyszalem problemow z bet365... niezliczona ilosc. Tyle na ten temat
Zlecam wypłate 13.04. na konto bankowe. Od razu wysylam im skan dowodu osobistego. Dostaje taka wiadomosc i automatycznie anulowanie przelewu.
Witaj!
Prosimy o wysłanie skanu o lepszej jakości.
Życząc wysokich wygranych serdecznie pozdrawiamy!
Twój
bet-at-home.com Team
bet-at-home.com - ŻYCIE TO GRA!
. . . . . . . . .
Service PL
bet-at-home.com Ltd.
E-Mail:
[email protected]
http://www.bet-at-home.com
ŻYCIE TO GRA!
Wiec wyslalem nowy skan dowodu. Zlecam raz jeszcze wyplate. Odpowiedzi czy zaakceptowali nowa jakosc skanu nie napisali. Dostaje tylko taka o to wiadomosc
Witaj!
Niestety nie możemy opracować Twojego zlecenia wypłaty ponieważ nie zostały spełnione kryteria wymagane w regulaminie akcji bonusowej.
Wpłacona kwota sumowana również z kwotą bonusu musi być trzykrotnie obstawiona (uwzględniając minimalnie wymagany kurs 1,5), zanim zostanie zlecona wypłata.
Po spełnieniu warunków bonusa możesz oczywiście w dowolnej chwili ponowić zlecenie wypłaty.
i tym samym kolejna wyplate anulowali. Pisze wiec do supportu ze nie korzystalem z zadnych bonusow! Odpowiedzi nie otrzymuje. Zlecam raz jeszcze przelew, po raz kolejny anulowany i otrzymuje ta sama wiadomosc (pewnie z automatu) Dzisiaj mija 6 dzien, a pieniadze mam dalej na koncie w
BAH. Sa zalosnie i w dodatku amatorzy.
Nie wiem jakie ludzie problemy maja w bet365 (i na pewno w tym temacie nie chce sie tego dowiedziec), ja wiem ze tam zwrot na karte kredytowa potrafi dojsc w przeciagu 30h, a Ci amatorzy w
BAH nie potrafia zlecic przelewu przez blisko 150 godzin!