>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Bet-at-home - Wpłata/Wypłata pieniędzy

julez 27

julez

Użytkownik
Baros a kiedy mają ci zrobić przelew w sobotę? albo niedziele, bądź święto? jutro z rana odejmą ci kwotę którą chcesz wypłacić. Przelewy wykonuje się tylko w dni robocze.

baros 12,4K

baros

Użytkownik
Ty chyba mnie Julez nie rozumiesz...
Zleciłem wypłatę i ok w dziale wypłat było napisane że w trakcie transakcji -370 PLN i dzisiaj już patrze i jest 0 PLN a kasa na koncie...tak było za pierwszym razem i teraz za drugim razem...

julez 27

julez

Użytkownik
A to przepraszam źle zrozumiałem tak jak napisał kolega napisz do nich na livechacie albo mejla im wyślij.

roni_10 0

roni_10

Użytkownik
Ja wpłaciłem około 9 rano kasę na konto BAH-a w banku PEKAO S.A. Dzisiaj (środa) rano na koncie miałem już pieniądze i od razu aktualizowałem bonusa. Jeden dzień przy wpłacie gotówkowej na konto z banku, ale prowizja kosztowała mnie 5 zł.

baros 12,4K

baros

Użytkownik
Może już kiedyś wpłacałeś lub kilka razy...a papki1 dopiero co założył konto i to jest jego pierwsza wpłata, a zazwyczaj pierwsza wpłata właśnie tak wygląda(2-4 dni bankowe).

djhouse 0

djhouse

Użytkownik
Ja wpłaciłem na bet at home we wtorek wieczorem a dostałem dzisiaj z samego rana.

Mam pytanie:
W regulaminie bonusu pisze że trzeba go obrócić w 10 dni od realizacji bonusu. Ale trzeba obrócić tylko raz czy jak? Po za tym samą dopisaną kwote bonusu obrócić czy łączną kwote razem z bonusem musze postawić??

gelo85 2,6K

gelo85

Użytkownik
Nie musisz go obrócić w ciągu 10 dni tylko zrealizować... tzn. wpisać odpowiedni kod w ciągu 10 dni od dopisania kasy na konto.

mucios92 0

mucios92

Użytkownik
Prosze.

WPŁATA

Skorzystaj z poniżej podanych danych konta bankowego, by wpłacić pieniądze na swoje konto gracza:

Odbiorca: bet-at-home.com
Nazwa banku: Bank BPH w Warszawie
Numer konta: 06 1060 0076 0000 3210 0003 7132
Tytuł przelewu: Twój numer konta gracza

IBAN: PL06 1060 0076 0000 3210 00037132
BIC: BPHKPLPK

Jako Tytuł wpłaty podaj zawsze swój numer konta gracza!

Chce dokonac wpłaty na BAH.Mam pytanie co to jets IBAN i BIC.Jaki jest adres oraz miejscowosc i kod pocztowy?

Możesz rówież zamówić wypełnione druczki przelewu!
Chce dokonac wpłaty na BAH.Mam pytanie co to jets IBAN i BIC.Jaki jest adres oraz miejscowosc i kod pocztowy?

pnc 0

pnc

Użytkownik
ibanu i bica nigdzie nie wpisujesz... adres firmy/czy tez banku nie jest wazny.. najwazniejszy jest tytul przelewu

D 0

darek144

Użytkownik
A ja ponad tydzień temu wpłaciłem w ciągu tego samego dnia 2 razy pieniądze. Dwa razy po 50 zł. Najpierw rano i później wieczorem. To co rano wpłaciłem było po jakiś 20 minutach bo wysłałem im screena. Ale druga wpłata nie została zaksięgowana do tej pory. Gdy pisałem do nich maile i wysyłałem screeny, że to dwie różne wpłaty były, ale tego samego dnia, takie same pieniądze i z tego samego konta to nie dostałem żadnej odpowiedzi. A jak piszę na live support to mi piszą że mam czekać aż oni je zaksięgują. Teraz z kolei, od 2 godzin próbuję wejść na live support i cały czas napis, że nikogo nie ma. :/
A wpłacałem dwa razy bo rano przegrałem kasę na ruletce a chciałem mieć jak się zacznie LM. No i dzisiaj minie kolejka LM, a ja wciąż bez kasy na koncie. ;/

baros 12,4K

baros

Użytkownik
eh... i znów mam pytanie...
Jeżeli zleciłem wypłatę wczoraj i Ta wypłata poszła ode mnie z konta BAH dzisiaj o godzinie 10:50 to na moim koncie bankowym kiedy mogę się spodziewać tych pieniędzy ? Nie powinno się pojawić na koncie bankowym od razu po zabraniu pieniędzy z Konta BAH ?
czy jak to jest ?

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
nie wiecie jak jest z tym obrotem, czy jet jakaś informacja na stronie bah ile mogę już wypłacić, i co mi zrobią jak nie mam pełnego obrotu (nie mogę się doliczyć). proszę o odp. bo nie chcę aby mi zablokowali konto, a nie będę pisał na razie do supportu, (w ostateczności)

baros 12,4K

baros

Użytkownik
Minimalna wypłata chyba wielka nie jest...

mam pytanie...
Zleciłem wypłatę 50 pln wczoraj i znów wypłacić nie mogę!
Zrealizowałem bon 5 euro jakieś 2 tygodnie temu i wymagany obrót był 3x po minimum kursie 1,50 i tak dokonałem obrotu i teraz wypłacić nie moge kasy.... co jest &gt;?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Minimalna wypłata chyba wielka nie jest...

mam pytanie...
Zleciłem wypłatę 50 pln wczoraj i znów wypłacić nie mogę!
Zrealizowałem bon 5 euro jakieś 2 tygodnie temu i wymagany obrót był 3x po minimum kursie 1,50 i tak dokonałem obrotu i teraz wypłacić nie moge kasy.... co jest &gt;?
Najlepiej zapytaj się na live chacie. Tam Ci wszystko powiedzą.

Do góry Bottom