krzysztofix
Użytkownik
Jak robicie przelew bankowy to zróbcie wyraźne zdjęcie potwierdzenia przelewu i wyślijcie im, powinni od razu dopisać kase do konta.
Mi odpisali jak im wysłałem potwierdzenie, że:Jak robicie przelew bankowy to zróbcie wyraźne zdjęcie potwierdzenia przelewu i wyślijcie im, powinni od razu dopisać kase do konta.
Wchodzisz na BaH bez "www" na poczatku. Certyfikat jest tylko dla "www.bet-at-home.com". Wejdz na strone z wpisanym "www" i bedzie ok ????nie wiem o co chodzi?
biore wypłate pieniędzy klikam na przelew bankowy i wyskakuje mi " Ramka została zablokowana, ponieważ zawiera kilka niezabezpieczonych elementów.' Ramk stała zablokowana, ponieważ zawiera kilka niezabezpieczonych elementów.
to samo robie na drugim kompie i jest podobnie ale wyskakuje cos w innego tj. cos o certyfikacie .ale itak nie da sie wypłacic.
co mam zrobic??
zglos to do nich ,nie powinno chyba byc problemow, no oczywiscie pelnoletni musisz byc i o skan dowodu moga poprosic ;]Witam,
jeżeli mam konto w BAH założone na siebie,a będę chciał wpłacić i wypłacić pieniądze z konta mamy.To mogą pojawić się jakieś problemy.
Z góry dzięki za odp.
kilka razy przez to, ze pieniadze nie znikaja od razu przegrywalem całą kaseWyplaty na MB bardzo szybko, czesto nawet po kilku minutach, gora 1 dzien.
Kwote odejmuja dopiero jak wykonaja wyplate (niestety dla niektorych ktorych w tym czasie moze kusic zeby zagrac ???? )