2-3 dni robocze.ile dni czeka się na przelew od baha? (wypłata kasy?)
pierwszy raz wypłacam u nich i dziwne ,że nic nie pisali o skanie dowodu żeby im przesłać a kasa z konta już zeszła w bahu
Brak minimumjaka jest minimalna wypłata z konta? (przelewem bankowym)
Zaksięgowanie kasy nic nie ma wspólnego z tym, że kasa już na koncie odbiorcy. Odpowiedź na twoje pytanie średnio to co 3 post w tym temacie. Wystarczy przeczytać kilka postów wstecz i masz odpowiedź "ile się czeka na przelew.mam pytanko. W srode okolo godziny 16 zrobiłem przelew przez internet z ipko , napisałem wczoraj maila ile mam czekac na pieniadze na konto w bah po godzinie dostałem odpowiedz ze przelew bankowy idzie od 2-4 dni roboczych a jak zapytałem na livesupport to napisali mi ze od 2 do 7 dni roboczych. Jest to moj pierwszy przelew ,niedawno sie zarejestrowałem i . a i jeszcze jedno Data operacji 2010-07-14
Data ksiegowania 2010-07-14 jest to z potwierdzenia przelewu czy data zaksiegowania oznacza ze pieniadze sa juz na ich koncie? jezeli tak to czemu ich jeszcze nie mam w bah. Pozdrawiam i prosze o pomoc ????
tak jak napisał Marcin, brak minimum. Trzy przelewy w miesiącu darmowe,jaka jest minimalna wypłata z konta? (przelewem bankowym)
1. Ja zawsze wpisywałem tylko imię i nazwisko ale ostatnio w banku poproszono mnie o pełen adres więc wpisałem.Mam pytanko - czy wypełniając druczek przelewu muszę wpisać imię, nazwisko, adres itp, czy wystarczy tylko numer konta?
I jeszcze jedno - żeby nie czekać tych kilku dni na zaksięgowanie przelewu, wystarczy, że zeskanuję druczek i im wyślę czy muszę czekać?
Z jakiej korzystasz przeglądarki (podejrzewam że Firefox) ? Możesz spróbować w innej np. IE.chcę wypłacić pieniądze z bet przez przelew bankowy naciskam odpowiedni przycisk i pojawia się okno o niezaufanym połączeniu spotkał się ktoś z tym?
Słaby wybórWybralem Bah'a.
Nie namawiam do bonusów... choć na początku zazwyczaj są pożyteczne.I teraz tak wplace np 33 zl. Z bonusa nie chce skorzystac.
Co to znaczy?Bo warunek obrotu 4 razy spotkanienm 1 lub wiecej po kursie 1,5 to nie taki pewny bonus.
Nie przypominam sobie, żeby BAH wprowadzał jakiekolwiek prowizje/limity/opłaty zarówno za wpłaty jak i wypłaty.No ale do rzeczy...Czy sa jakiekolwiek zakazy nakazy prowizje wyplat ??
Byc moze jest slaby, nie wiem ???? Ale w wynikach ankiety jak teraz zerknalem najgorzej nie wypadl ;] A jest dla mnie jakos najbardziej przejrzysty na sam poczatek bynajmniej. No i kasa przelewem24 znalazla sie w ciagu 2 minut na bah wiec no poki co jak na 1wsza gre poprzez internet nie narzekam. Ale zaznaczam w necie jestem totalnie zielony i dopiero zaczynam, wczesniej gralem u stacjonarnych.Słaby wybór
Poczytaj jeszcze raz ten temat:
No byc moze nie do konca sie orientuje ???? Ale nie chce mi sie obracac cala kasa, ktora wplace, po to zeby otrzymac bonus. Bo ok moze sie udac ze wygram i dostane bonus a moze byc tak, ze przegram i wtedy cala kasa odleci ;] Ale za wiele sie nie pomylilem: "Wpłacona kwota łącznie z dopisanym bonusem musi zostać trzy (3) razy postawiona po minimalnym kursie 1,5 w Zakładach Sportowych" Czyli jesli wplace 100 to bonus jest 50 zl czyli kwota 150 zl musze 3 razy zagrac po kursie 1,5...no niby do wygrania i fajnie 50 zl zyskuje, ale pewny nie jestem tego...a nie usmiecha mi sie 100 przerznac ze wzgledu na napal bonusem ???? Choc w sumie moje pytanie brzmi teraz tak czy te 3 zagrania po kursie 1,5 to moze byc kurs ogolny 1,5 na kuponie z paru spotkan ??No i czemu piszesz, ze na poczatku pozyteczny jest bonus ?? ???? A dla graczy doswiadczonych darmowa kasa nie jest pozyteczna ?? ????Nie namawiam do bonusów... choć na początku zazwyczaj są pożyteczne.
Przy większym kapitale, można popełnić więcej błędów i łatwiej się uczyć
Co to znaczy?
Wydaje mi się, że nie o końca orientujesz się w zasadach promocji o których wspominasz - przeanalizuj to jeszcze raz ????
No to dobrze ???? A o to mi tez chodzilo ????Nie przypominam sobie, żeby BAH wprowadzał jakiekolwiek prowizje/limity/opłaty zarówno za wpłaty jak i wypłaty.