Nie zawsze odlicz dni weekendowe (soboty i niedziele) poza tym nie zawsze od raz odejmują pieniądze z konta (zwykle robią to następnego dnia) i w zależności gdzie masz konto jeśli w Mbanku to wypłata idzie maksymalnie 3 dni od odjęcia kwoty na koncie w innych to wiem że raz czekałem 5 dni roboczych.Kasa jak wyplacasz to powinna byc na koncie 2 dni po zleceniu.Jak nie ma to napisz maila.
z tego co ja wiem to w BAH jest tak, ze jak chcesz wyplacic to najpierw conajmniej raz po dowolnym kursie musiisz zrobic obrot. ja walnalem kiedys all in na Lietuvas po kursie 1.01 i wyplacilem tbo tez tak mialem :]Ja mam duzy problem. Gralem kiedys z kolega na jego konto, ktore jest zarejestrowane na jego nazwisko. Potem zalozylem swoje i pare dni temu zrobilem wplate 50zl zamiast na moje, to na jego konto. Pieniadze doszly i chcialem zrobic wyplate pieniedzy z jego konta na bet-at-homie na moje bankowe. Operacje zrobilem w czwartek wieczorem a na koncie bet-at-hom w dalszym ciagu mam kwote ktora wplacilem(50zl). Czy to jest spowodowane "powolnoscia" ludzi pracujacych w bet-at-homie czy problemem zwiazanym z tym ze konto gracza jest na inne nazwisko(mojego kolegi) a nr konta bankowego na inne(moje)? Bardzo prosze o odpowiedz, tutaj albo na moje gg 6299892. Pomozcie ????
,a nawet napewno nie z tym.ze konto gracza jest na inne nazwisko(mojego kolegi) a nr konta bankowego na inne(moje)