Ok, dzięki za odpowiedź.po 90 dniach jeśli obrotu nie wykonasz:
1.tracisz bonus i wygrane
2. twoje pieniądze zostają "odbrożone"
3. jeśli ich nie obróciłeś, to musisz raz obrócić depozyt przed wypłatą
Ok, dzięki za odpowiedź.po 90 dniach jeśli obrotu nie wykonasz:
We wakacje tak wpłacałem i nie było żadnej prowizji.Panowie wpłacał ktoś ostatnio metodą paysefcard ? Chodzi mi o to czy biorą prowizję.
Bo kiedyś też na ich stronie było napisane 0% prowizji a w rezultacie brali ok. 3,5 % prowizji
Dzięki z góry za info
Gdyby komuś była na przyszłość potrzebna taka informacja to jest taka możliwość, wiem to z autopsjiWitajcie dobrzy ludzie,
Orientowałem się tu i tam i zdobyłem info iż w bah istnieje możliwość wpłaty przez nettelera i wypłaty na konto bankowe po obrocie ową wpłatą.
Chciałem zapytać czy ktoś z Was, szanownych forumowiczów może te informacje potwierdzić lub działał w ten sposób?
Z góry dzięki za pomoc
Bet-at-home nie nalicza prowizji.witam
korzystam z mozliwosci PRZELEW BANKOWY ktory trwa 1-3 dni. wykonalem juz w tym miesiacu 3 przelewy i jak bede chcial nastepny wykonac to jaka prowizja zostanie pobrana?
Ważne: trzy przelewy bankowe w miesiącu kalendarzowym są bezpłatne. Za każdą kolejną transakcję w tym samym miesiącu bet-at-home.com pobierze prowizję w wysokości do 5 EUR (w zależności od waluty na koncie gracza).Bet-at-home nie nalicza prowizji.
Ja po 90 dniach nadal mam bonus i nie mogę wypłacić, depozyt już obróciłem.po 90 dniach jeśli obrotu nie wykonasz:
(w zależności od waluty na koncie gracza)Ważne: trzy przelewy bankowe w miesiącu kalendarzowym są bezpłatne. Za każdą kolejną transakcję w tym samym miesiącu bet-at-home.com pobierze prowizję w wysokości do 5 EUR (w zależności od waluty na koncie gracza).
jeśli masz konto w pln to pobiorą 5 pln ????Bardzo nie jasne, pobiorą prowizje w wysokości 5 EUR (po dzisiejszym kursie) czy 5 PLN ?