Mam problem, wpłacałem pieniądze przez przelewy24.pl. Jakiego numeru konta bankowego musiałem użyć tego bet-at-home czy przelewy24.pl?
Tego z przelewy24 bo to pośrednik i to jemu wpłacasz kasę, a oni do bahaMam problem, wpłacałem pieniądze przez przelewy24.pl. Jakiego numeru konta bankowego musiałem użyć tego bet-at-home czy przelewy24.pl?
mogą zwrócić się o weryfikację przy pierwszej wypłacie.
10zł. Odpowiedź znajdziesz wszędzie gdzie praktycznie nie wszedłbyś, ale szukać się widocznie nie chcę jak 90% osób tutaj przebywających, więc wcale mnie to nie dziwi ????Pewnie to pytanie już się pojawiało wiele razy, ale jest dużo stron do szukania . Ile wynosi pierwsza minimalna wpłata na bet-at-home? bo chciałbym się zarejstrować :-D .
wystarczy, że nie wezmiesz bonusu i możesz grać od razuWitam. Wg. regulaminu bonusu na BAH-u muszę nim obrócić w trakcie 90 dni. Czyli jeżeli przez te 90 dni nic bym nie robił z tym kontem, to po upływie tego czasu mógłbym odzyskać zamrożone pieniądze, które wpłaciłem bez żadnych strat? Bo w regulaminie było tylko o tym, że jak nie obrócę przez ten czas to tracę bonus+wygrane. Bardzo przepraszam jeżeli gdzieś to już było. Pytam, bo machnąłem się o jedno zero przy przelewie ????
po 90 dniach jeśli obrotu nie wykonasz:@up
A jakbym hipotetycznie wziął bonus, to po 3 miesiącach nieruszany kapitał zostałby odmrożony? Bo mógłbym zaryzykować 4 mecze po kursie za 1,7 za 1050zł i bym obrócił ale jak bym jednak nie znalazł dobrych meczy i nie ruszał tego hajsu to po 90 dniach mógłbym go dopiero wypłacić? Czy mrożą moje pieniądze do czasu aż nimi nie obrócę?