Bardzo rzadko o to pytają chyba że twoje konto jest ''kontrowersyjne'' korzystałeś z miliona bonów itp. wtedy niestety łatwo to namierzą i pożegnają się z Tobą.Czy prosili was podczas pierwszej wypłaty o skan dowodu ?
Wypłacają w weekend. Wypłacałem w poprzednią niedzielę na skrilla i pieniądze były na koncie po kilkudziesięciu minutach od zlecenia wypłaty.
U nich nie ma weryfikacji chyba, że będziesz coś kombinował.Witam jakieś metody wypłaty użyć żeby uniknąć procesu weryfikacji, skan dowodu itp?
sry ale jak zadajesz takie pytania to się nie dziwię że jakikolwiek buk robi Ci pod górkę
możesz to jakoś rozwinąć?chyba nie pisze po to by się upewnić
''Przegralem bon - napisalem raz do nich, zeby go usuneli, ale tydzien po wiadomosci dalej jest na koncie. Dzis napisalem znowu - co moge jeszcze zrobic? Jak nie usuna, to nie bede mogl wyplacac kasy.
Wiadomo, przelew na konto musi przejść przez sesje międzybankowe ????Witam, od niedzieli gram na BaH, zrobiłem pierwszą wpłatę przez przelewy24 na 10zł, bez żadnych bonusów. Z tego 10zł ugrałem sobie 25zł, i jako że czytałem że wypłaty idą szybko na MB to zrobiłem tam konto, z takimi samymi danymi jak na BaH (osoba pełnoletnia, wszystko w porządku) wpłaciłem z MB na BaH kolejne 10zł, by mieć potwierdzone konto i teraz chciałem przelać 20zł na MB z BaH. Z tego co słyszałem przelewy idą kilka godzin max, a od wczoraj rano saldo na BaH ani drgnęło... Mimo zlecenia wypłaty... Ile to może trwać? Czy lepiej jest pieniądze przekazywać bezpośrednio na konto bankowe (PKO)?
Edit:
Pieniądze doszły, choć trochę to trwało...