Jest dostępna opcja wpłaty poprzez Przelewy24. Minimalna kwota wpłaty to 10 PLN. Weryfikacji zwykle nie ma, jednak jeśli będą potrzebowali potwierdzenia Twojej tożsamości to zadowolą się skanem dowodu osobistego.Czy Bet -at- home ma przelewy 24 ? i jak wygląda weryfikacja konta ?
Krążą już mity o tym, że z jednej strony nie wymagają a inni piszą, że czasami wymagają ostatnio dużo o tym czytałem i najprawdopodobniej to jest tak, że np. jeśli wpłacisz na swoje konto w bahu powiedź my, że przez paysafecard 50zł (wtedy w bahu nie mają jak sprawdzić, że te pieniądze wpłacił właściciel konta) i ugrasz z tego kilka tysięcy i będziesz chciał mieć wypłatę na konto bankowe to wtedy poproszą cię o dowodzik.Przy dużych wypłatach to znaczy ile, ja wypłacałem jakiś czas temu 2k i nie zostałem o nic poproszony
jak myślisz wystarczy jak podzielę na 2?ja radze podzielic
Bah bez problemu wypłaci na konto w mbanku wiele razy wypłacałem.Witam serdecznie. Jak chce wypłacić pieniądze na konto bankowe w mbanku to nie ma problemu z wypłata? Czytałem że mbank nie obsługuje czegoś tam, dokładnie nie jestem pewien. Wypłacał ktoś pieniądze z BAhA na konto w mbanku bezproblemowo? A i jeszcze co to jest IBAN i BIC co mam wpisal w tych polach, czytałem coś o tym ale juz sie pogubiłem, prosiłbym o wytłumaczenie.