Kasa jeszcze nie doszła. W jaki sposób mogę się z nimi skontaktować tzw. mam na myśli serwis MB ?Wszystko możliwe. Jeżeli do końca dzisiejszego dnia nie dojdzie. Napisz do nich.
https://www.moneybookers.com/app/faqmessaging.plKasa jeszcze nie doszła. W jaki sposób mogę się z nimi skontaktować tzw. mam na myśli serwis MB ?
Moneybookers Skrill jest do wypłat moim zdaniem lepszy w sensie szybszy do wypłat.Pogubiłem się trochę czy Ty chcesz wypłacać czy wpłacać, ale odpowiem tak...
Wypłaciłem kasę pewnego wieczora, rano zeszła z salda na BAH, a po 2 dniach miałem na swoim koncie. Jestem zwolennikiem wpłacania przez Przelewy24. Wygodnie bardzo no i żadnych prowizji. kiedyś bawiłem się w te internetowe portfele, ale jakoś drażnią mnie one. Myślę, że w poniedziałek będziesz miał kasę.
Gdzieś już pisałem o tym.Dla mnie lepszym rozwiązaniem jest Moneybookers.nie jest źle z tym bah pod względem wypłat. Kasa już na koncie po 3 dniach ;-)
musisz obracać dalej, aż będzie czterokrotny obrót. Wtedy możesz wypłacić.Cześć! chciałem wypłacić kasę z bah, jednak nie mogę... dostałem ten bonus ale nie obróciłem kwotą 4x. chciałem zamknąć już konto, ale nie mogę wypłacić środków. A chcę wypłacić tylko kwotę pomniejszoną o bonus. Ktoś wie co mogę zrobić?
najczesciej takCzy jeżeli wpłaciłem kasę i chciałem od razu ją wypłacić to muszę ją jakoś obrócić?