Ja wypłacałem nie raz z Baha, moi kumple równiez i żadnego potwierdzenia tożsamości bet nigdy od nas nie oczekiwał. Ciekawe od czego to zależy.Czy do wyplaty na bahu potrzebna jest weryfikacja konta? ( wysylanie dokumentow czy cos ?)
myślimy , że mogą a nawet powinni się doczepić. zapewne jak sporo kont , to i kilka bonusów wziętych więc odradzam , po później będzie płacz , że nie wypłacili pieniędzy albo coś podobnego.humm ciekawe bo przypomnialem sobie o bahu i wplacilem tam kase. Teraz chce wyplacic ale pamietam ze dawno temu zakladalem tam sporo kont. Myslicie ze sie doczepia do tego?
hmm wydaje mi sie ze narazie wszystko jest ok, z tego co pamietam nigdy pieniedzy z tamtad nie wyplacalem. Jak juz to tylko niewiekie wplaty i to bardzo dawno temu.myślimy , że mogą a nawet powinni się doczepić. zapewne jak sporo kont , to i kilka bonusów wziętych więc odradzam , po później będzie płacz , że nie wypłacili pieniędzy albo coś podobnego.
Tak. Przed wypłatą musisz dokonać obrotu całej sumy.To może oznaczać, że trzeba zagrać za 100% zanim się wypłaci ?