Pogubiłem się trochę czy Ty chcesz wypłacać czy wpłacać, ale odpowiem tak...no własnie panowie, jak to jest z Moneybookers, skoro wpłaciłem pieniadze na baha z innego konta, to czy po założeniu konta na MB zostanie mi odblokowany ten sposob przelewu? i jak to jest czasowo, bo słyszałem że bardzo szybko, tzn. do ok. godziny. W sumie jak tu piszecie ze nawet zwykłym przelewem na konto macie juz kase nastepnego dnia to nie wiem czy sie opłaca to konto zakładać, przeciez to tylko kilka godzin roznicy, a i prowizje ma sie w kieszeni. Dzis przelałem pierwsze pieniadze przelewem bankowym, narazie kasa znikła z konta gracza, zobaczymy kiedy przyjdzie (i czy wogole przyjdzie). dajcie znac w tym temacie.
jeżeli chcesz wypłacać to polecam poprzez "Wypłata za pomocą przelewu bankowego". Kasa w dzień z salda powinna zniknąć po 2-3 godzinach, a jeżeli wieczorem zlecasz wypłatę to zejdzie z salda nad ranem i do tego trzeba doliczyć z 2 dni i kasa jest na Twoim rachunku bankowymchce wypłacac tylko nie wiedziałem ile zajmuje to czasu poprzez przelew bankowy, a ile przez MB. ale jak mowisz że bedzie w poniedizałek to by było miło. poczekam, zobacze kiedy faktycznie mi przyjdą.
kasa juz wczoraj doszła, wiec szybko zostaje przy przelewie.jeżeli chcesz wypłacać to polecam poprzez "Wypłata za pomocą przelewu bankowego". Kasa w dzień z salda powinna zniknąć po 2-3 godzinach, a jeżeli wieczorem zlecasz wypłatę to zejdzie z salda nad ranem i do tego trzeba doliczyć z 2 dni i kasa jest na Twoim rachunku bankowym
Ja zleciłem wypłatę wczoraj po południu i do tej pory pieniądze są na koncie w BAH. Mam pytanie po kliknięciu "zleć wypłatę" trzeba jeszcze coś zrobić (mnie wylogowało ze strony) ?2-3 godziny jesli jest to rano.
jesli zlecasz wieczorem zniknie prawdopodobnie jutro
Jeżeli obok tego jest kwota jaką zleciłeś do wypłaty to musisz po prostu czekać.Wypłaty w trakcie opracowania
zawsze możesz kliknąć na "A jakie są limity na wpłaty/wypłaty??
jeżeli byłaby to opcja "niebezpieczna" to myślisz, że BAH by ją proponował klientom?!A ja ponawiam swoje pytanie. Czy korzystał już ktoś z wypłaty poprzez Western Union?
I czy jest to "bezpieczna" opcja wypłaty?
z tego co wiem to weryfikacja danych osobowych: dowód osobisty.Po prostu w internecie można przeczytać wiele złych opinii na ich temat. Przesyłki, które
nie dotarły, przesyłki które odebrała osoba 3 itd. Jeszcze jedno. Czy western union informuje US o tych przesyłkach? I czy pieniadze odbiera się na dane osobowe czy też jest jakieś hasło, kod .....
oczywiście, że możesz. Najszybsza metoda wypłat to na MB.Czy wpłacają metodą paysafecard mogę wypłacić na MB ??? Jeśli tak, to jak długo trwa proces wypłaty?