Napisz na chat do nich niech przyspieszą. Podaj numer kuponu, u mnie poskutkowałoTen buczek to zakłady rozlicza na drugi dzień....Bo czekam już długo ! ŻENADA !
Napisz na chat do nich niech przyspieszą. Podaj numer kuponu, u mnie poskutkowałoTen buczek to zakłady rozlicza na drugi dzień....Bo czekam już długo ! ŻENADA !
Ja nie mam żadnych limitowOd razu jest limit przy obstawianiu? Bo chciałem wpłacić ten 1000zl do cashback, i zagrać od razu za całość, za swoje jest limit czy przy zwrocie cashback?
MożeszW poprzednich wiadomościach czytałem że niektórzy mają, a czy za ten cashback mogę zagrać najniższe kursy a by obrócić g o 2x?
Co z tego skoro samo zatwierdzenie wyplaty trwa ok 1dnia. Czasem nawet 2dni i dopiero potem idzie ekspresowa wyplata.Wprowadzili już szybkie wypłaty (przelewy24). Także to na duży plus.
Sam musisz do nich napisać na liveczat i dopisuja od razuDługo czekaliście na zwrot casbacka?
Mi dopisali od razu. A pisalem juz 3x po 3cashbackiNapisała mi na czacie że 24h dopisują.
Osobiście nie polecam. Tydzień temu brałem udział w promocji weekendowej za którą otrzymałem cashback 500zl . Na następny dzień bonus z mojego konta zostal anulowany, że względu na nadużycia. Mija tydzień i nie odpisali mi na żadnego maila by wyjaśnić co to za nadużycia. Liveczat w kółko nalega, abym pisal maila. Jesli tak ma wyglądać polski legalny bukmacher to ja podziękuję. Marża spora, a więc kursy malo atrakcyjne. Czas zatwierdzenia wyplaty w moim przypadku , a robiłem ich z 5, ok 30-40h.Polecacie tego bukmachera?
Ale ogólnie wyplacaja? Bo Wplacilem wczoraj 750zl teraz jest taki maks cashback no i akurat siadlo trochę kasy za swoje i pytanie czy problemów nie robią?Osobiście nie polecam. Tydzień temu brałem udział w promocji weekendowej za którą otrzymałem cashback 500zl . Na następny dzień bonus z mojego konta zostal anulowany, że względu na nadużycia. Mija tydzień i nie odpisali mi na żadnego maila by wyjaśnić co to za nadużycia. Liveczat w kółko nalega, abym pisal maila. Jesli tak ma wyglądać polski legalny bukmacher to ja podziękuję. Marża spora, a więc kursy malo atrakcyjne. Czas zatwierdzenia wyplaty w moim przypadku , a robiłem ich z 5, ok 30-40h.
Na plus tylko promocja powitalna.
Wypłacają. Znajomy mial weryfikacje telefoniczna. Sporo pytan. Ile wplacal, co grał itpAle ogólnie wyplacaja? Bo Wplacilem wczoraj 750zl teraz jest taki maks cashback no i akurat siadlo trochę kasy za swoje i pytanie czy problemów nie robią?
Wątpię. To indywidualna sprawaNo to rzeczywiście dziwny buk , a co do limitów jak to jest? Jak wplace drugi raz np 1000zl to od razu będę zlimitowany?
jakas miales weryfikacje? czy skan dowodu tylko? wplaciels 750 - wygrales - wyplaciels - kasa od razu prawie na koncie?o 7 rano zleciłem wypłate , kasa godzine temu na koncie , Także na +++