dx2
Użytkownik
Szanowny uzytkowniku. Bardzo prosilbym, zeby nie wmawiac jak mam pisac analizy i co w nich podawac. Ostatnimi czasy jak wpsominalem to srednio co 5 analiza zawiera zdanie typu: "dx2 napisal albo zrobil to czy siamto". Litosci. Nie stac was na wlasne analizy i przemyslenia? Juz niedawno napisalem: Czy ja mam jakiekolwiek oczekiwania, zeby ktokolwiek sie ze mna zgadza? Osobiscie stosuje sie do dwoch zasad od dluzszego czasu.PS dx2 nie podawaj w swoich "analizach" tego kto jakie wyniki osiagal na danym turnieju
1)Nie odpisuje na PW uzytkownikom, ktorych posty uwazam za glupie, wiec jesli nie dostal ktos odpowiedzi tzn, ze dla mnie post byl głupi (ta zasade zapozyczelem od jednego uzykownika i jest ona madra).
2) Nie wdaje sie generalnie w polemike z ludzmi, ktorzy niczym sie nie wykazali na forum, a nie sadze zeby ktos mogl sie wykazac 3 postami i pouczac zaawansowanych uzytkownikow. O tenisie to ja moge podyskutowac z Aka Shakalem, Tarkim albo maciasem.... No moze jeszcze z kilkoma osobami, ktore na przestrzeni conajmniej orku pokazali swoja wiedze. Moze jakies jednostki pominalem, zenby nikogo nie urazic. Byc moze tez trafisz do tej grupy, czego zycze, ale na pewno nie teraz.
Co do samej tresci to traktuje ja humorystycznie. Chyba ze jestes kolejnym uzytkownikiem, ktory probuje wmowic komus, ze rpowtarzalnosc dobrych wynikow w danych turniejach nie istnieje, bo tak przynajmniej odebralem ten Twoj post. Kiedys moze z dwa lata temu malo kto pisal w analizach jak dany zawodnik/zawodniczka gra w danym turnieju i nt. powtarzalnosci. Dzis znaczenie tego czynnika kwestionuje co najwyzej juz tylko kompletny laik. I wiele osob juz ten czynnik przytacza, a na pewno robia to Ci najlepsi typerzy tenisowi tutaj. Wiec jezeli jestes kolejnym niewyzytym megamozgiem, ktory chce ten czynnik kwestionowac to powodzenia <sarkazm>. Jezeli chodzilo Ci o cos innego to z gory przepraszam za zle intencje. Ze sportowym pozdrowieniem zycze owocnych analiz, a jak sie wykazesz wiedza i znajomoscia to chetnie podejmne z Toba polemike w przyszlosci. Dziekuje.
Monfils-Raonic 2 @1.45
Skoro Raonic wygral po ciezkim boju z Wawrinka to typuje pod Kanadyjczyka i tyle. Wawrinka posul strasznie poczatek meczu. Na pewno mialem zamair stawiac tu na Wawrinke z Monfilsem, a ze jest jednak Raonic to sila rzeczy typuje pod niego.