Polka jest ewidentnie w formie, lecz obawiam sie, iz moze nie byc w stanie pokonac swietnie dysponowanej Azarenki. Z pewnoscia bedzie to zaciete spotkanie, dlatego proponuje :Azarenka-Radwańska 2@3,20 Pinnacle
Nikt nie poruszył jeszcze tematu tego spotkania,więc pozwolę sobie go napocząć. Oglądałem wszystkie mecze w AO obu pań.Obie są w życiowej formie. Azarenka popełnia bardzo mało własnych błędów,a to w sumie wcześniej przeszkadzało jej w wygrywaniu poważnych imprez. Nie przeszkadzają jej nawet wyśmiewający jej stękanie australijscy kibice. Radwańska utrzymuje formę z końca sezonu 2011. Jednak do swojego sprytu i techniki dołożyła według mnie jeszcze siłę uderzeń i mocniejszy serwis. Nie wiem skąd się to wzięło,bo przecież przez 1,5 miesiąca ciężko się tak wzmocnić siłowo. No ale widać dzięki temu większą pewność w grze Polki. Ostatnie mecze obu zawodniczek to 3-setowe,strasznie zacięte pojedynki:2-1 w marcu 2011 wygrała Viktoria(7-6 w 3.secie),2-1 wygrała Agnieszka w półfinale w Tokio w październiku no i ostatnio w Sydney w półfinale lepsza Aza też 2-1. Dla mnie to są równorzędne zawodniczki na chwilę obecną,więc taki kurs na Polkę jest dla mnie zaskoczeniem. Co ciekawe kurs od wczoraj urósł.Ja to gram i mam nadzieję na pierwszy Wielkoszlemowy półfinał polskiej tenisistki.
Agnieszka Radwanska + 3.5 @2.0