>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
09.02. 09:50 Sydney FC - Wellington Phoenix: on the paper 1/over, dzisiaj &quot;nie czuję&quot; tego meczu,
10.02. 09:50 Adelaide United - Perth Glory: mimo wszystko bts, for honor - jedni i drudzy,
Kursy spadają na Redsów, o co chodzi? Gospodarze już nawet nie wierzą, że jeszcze coś w tym sezonie &quot;osiągną&quot;. Owszem padają zapowiedzi: &quot;...2 mecze u siebie trzeba wygrać...&quot; - tak jak wierzyłem, że wygrają z City, tak im teraz nie wierzę. Pewnie dla honoru strzelą bramkę (kibice ich chyba zabiją jeśli u siebie nic nie strzelą, zamieszki już wcześniej były), ale to, że sami stracą (przy założeniu, że Galekovic nie wróci do bramki i to będę śledził bardzo uważnie!) jest niemal pewne. Ten sezon to porażka w ich wykonaniu. Lepiej niech zwolnią trenera i zakończą tą &quot;hiszpańską miłość&quot; budując &quot;od teraz&quot; kształt &quot;nowej&quot; drużyny. Kilka spotkań im zostało, może wpuścić juniorów? Niech się chociaż ograją w lidze. Przeciwnicy &quot;rewolucji&quot; i takiego pomysłu przywołają fakt, że została jeszcze AFC. No ja ich tam w takim stanie &quot;nie widzę&quot;.
Co do Perth, to uważam, że coś ustrzelą na pewno (no name w bramce Redsów już się ostatnio popisał, chociaż może z czasem &quot;coś&quot; z niego wyrośnie, bo to młody chłopak z warunkami, ale niestety bez doświadczenia) i dlatego moją pierwszą myślą był bts - stawka mała, kurs 1,50 (premium). I niech tak zostanie ???? bts minus, szkoda bo byłoby 100 na 100 ????
Kuszą jednak wzrosty kursów (?) na Glory, może dlatego, że ich wyniki na wyjazdach do tej pory nie powalają? Może teraz? Łatwiejszego przeciwnika na drodze do fazy play - off nie będzie. Gdyby nie fakt, że zagrają z obecną miernotą (z prawdopodobnym &quot;ręcznikiem&quot; w bramce), to może i bałbym się stawiać czystej 2 - kiedyś Redsi potrafili zlać Glory u siebie nie raz, ale teraz to już została tylko sucha statystyka, więc dodatkowo za miedziaka dam 2 (kurs 3,0) plus, za drobne dnb (kurs 2,2), za dukata x2 (kurs 1,65) - wszystko w premium. Stawki dzisiaj takie, bo nie znam składów itd. No i to chyba wszystko w tym temacie na dzień dzisiejszy ????
PS Ważna dla mnie informacja i będę (jak już wyżej wspominałem) ją monitorował to obsada bramki Adelaidy. Ale w takim stanie to i Galekovic (jeśli wróci) nawet nie pomoże.

To był nokaut 0-5 ???? ???? ????

11.02. 07:35 Newcastle Jets - Melbourne Victory: over i ewentualnie 1x,
11.02. 09:50 Melbourne City - Brisbane Roar: ???? .......................(x) ???? ale i tak nie gram,
12.02. 07:00 WS Wanderers - Central Coast Mariners: tak jak &quot;ostatnio&quot; ? wszystko możliwe, ekipy nieobliczalne.
PS To tak na sucho - nie czuję jeszcze tej kolejki ???? Tydzień temu od razu wszystko się w głowie ułożyło, a dzisiaj nie.

typowy-janusz 112

typowy-janusz

Użytkownik
Dzień Dobry, ja mam przeczucie co do meczu Sydney FC. Tym razem nie mogę obstawić po kursie, tak jak zwykle to robię, ale obstawię nie małe pieniążki na niespodziankę w tym meczu (albo może i nawet nie niespodziankę), to jest handicap +1.5 na Wellington po kursie 1.50.
Według mnie kursy na gospodarzy są zaniżone. Tutaj mój tok myślenia:
Wellington stara się grać mądrze z zespołami z wyższych lokat. W historii zawsze dostawali na wyjeździe wpierdziel z Sydnei, ale potem sytuacja się odwróciła i zobaczcie, że z Sydney dwie wygrane i remis 0:0 na 3 ostatnie spotkania z nimi na wyjeździe. Kursy pospadały, bo po wygranej z Melbourne Victory nastąpiło trzęsienie, bo każdy myślał, że u siebie w kiwilandii będą rozjeżdżać inne zespoły po tym zwycięstwie, a tu presja i dwie porażki u siebie i remis 2:2 na wyjeździe. Sądzę, że będzie spięcie pośladków na lidera i mądre granie. Jeśli nie będzie niespodzianki, to liczę chociaż na męczarnie i skromne zwycięstwo Sydney jedną bramką. Typ wtedy też wchodzi. Dla mnie value w tym kursie. Poczekam z kliknięciem beta, bo jeszcze kurs trochę powinien wzrosnąć, bo będzie masówka na Sydney.
Wellington +1.5 (1.50)

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Sądzę, że będzie spięcie pośladków na lidera i mądre granie. Jeśli nie będzie niespodzianki, to liczę chociaż na męczarnie i skromne zwycięstwo Sydney jedną bramką.
Drogi Typowy Januszu, to może ja odpowiem na kolegi posta:
1. Ostatni mecz Phoenix to teatrzyk pt. &quot;dzieci we mgle&quot;,
2. Na wyjeździe to tacy sami potentaci jak CCM, czy the Reds,
3. Czy będą się zabijać o play - offy? Na 9 bodajże lat istnienia klubu do wspomnianej fazy &quot;weszli&quot; może z 4 razy. Medali brak, a ostatnie mecze to nie czasem &quot;dziwne&quot; wyniki?
4. Sydney 44 pkt., gdyby wygrali u siebie (+3) to pozostałe mecze mogą sobie grać na luzie (play - off od fazy półfinałowej praktycznie pewne), śrubując tylko dla sportu rekord bez porażki w sezonie, a terminarz nie jest dla Blue Sky łatwy,
5. Kurs na czystą 1 to 1,42 w premium.
Co do value, to ja chyba bym wolał pewniaka za 1,42 niż &quot;sensację/niespodziankę&quot; po 1,50 ????
Pozdrawiam ????

G 179

gajek

Użytkownik
Witam, czy ktoś się pokusi o wytypowanie dzisiejszego spotkania Chińczyków z Roar ???? ? Według mnie możemy zobaczyć przynajmniej 3 bramki, natomiast wskazanie zwycięzcy po 90minutach gry może być trudne

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
On the paper to Roar nie mają żadnych szans i powinno być z 3:0, ale gdybyś poczytał co na ten temat już było napisane to byś wiedział, że już kiedyś, co najmniej 2 razy goście sprawili sensację w podobnych okolicznościach. Czy dzisiaj także sprawią niespodziankę? Osobiscie nie sądzę, ale ja jestem nieobiektywny bo w tym sezonie mocno mi podpadli ???? Podsumowując 3 bramki to teoretycznie powinien być pikuś - ja obejrzę z ciekawością ten mecz i wtedy może coś postawię.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Szczerze powiem, że intryguje mnie kurs na wygraną Shanghai. No bez jaj, rośnie jak na drożdżach. Jestem wielkim kibicem piłki w Australii ale chyba sam się skuszę na zagranie Chinioli. Przecież oni nie po to kupili Teveza by się ośmieszyć z jakimś Brisbane. No sorry, ale zestawienie MacLarena z Tevezem wypada jak zestawienie nie ujmując nic Poloneza z .... MacLarenem. Poczekam na lajfie trochę i jak kurs na win Shanghai wzrośnie ponad 2 to sam zagram.
Wczoraj już jedna niespodzianka w tej strefie była. Kitchee o mały włos nie wysadziło w kosmos Ulsan Hyundai. Dziś nie przewiduję takich kolmplikacji.
Ponadto mamy już 31 z 32 uczestników fazy grupowej. Strefę Arabską sobie odpuścimy. &#39;Nasza&#39; wygląda tak:
Grupa E
Kashima Antlers (Japonia)
Muangthong United (Tajlandia)
Shanghai Shenhua (Chiny)/ Brisbane (Australia)
Ulsan Hyundai (Korea Południowa)
Grupa F
Urawa Red Diamonds (Japonia)
FC Seoul (Korea Południowa)
Western Sydney Wanderers (Australia)
Shanghai SIPG (Chiny)
Grupa G
Guangzhou Evergrande (Chiny)
Suwon Samsung Bluewings (Korea Południowa)
Kawasaki Frontale (Japonia)
FC Kitchee (Hong Kong)
Grupa H
Adelaide United (Australia)
Jiangsu Suning (Chiny)
Jeju United (Korea Południowa)
Gamba Osaka (Japonia)
Ech, aż przykro patrzeć jakie &#39;tuzy&#39; reprezentują naszą Australię. To może być kompromitacja australijskiej piłki w tym roku.

Otrzymane punkty reputacji: +4
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ech, aż przykro patrzeć jakie &#39;tuzy&#39; reprezentują naszą Australię. To może być kompromitacja australijskiej piłki w tym roku.
Czołem prezezo ???? Oglądamy?
Mówi się że pieniądze i transfery nie &quot;grają&quot; na boisku ale:
http://www.transfermarkt.pl/spielbericht/index/spielbericht/2819142
Do tego podróż Roar (to nie jest frajda wbrew pozorom) i 4 mecz od 28.01 - a kursy rosną na gospodarzy, wczoraj &quot;patrzyłem&quot; było 1,65, a teraz 1,91. O co chodzi? Po 2,0 na live to i ja się skuszę ???? , chyba, że to jakaś bukmacherska ustawka, bo sportowo to j.w.

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
ja uwazam że Brisbane nie jest dzis bez szans, osobiście gram x2 po @1.90.
Kim obecnie jest Tevez? Dajcie spokój.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
ja uwazam że Brisbane nie jest dzis bez szans, osobiście gram x2 po @1.90.
Kim obecnie jest Tevez? Dajcie spokój.
Wiesz, ja bym się bardziej martwił kim w ogóle są Luke de Vere i Jade North, którzy to dziś będą próbowali Teveza powstrzymać. Tevez to gość który jeszcze dwa lata temu stanowił o sile Juventusu. A ostatnio spokojnie dawał radę w Boca Juniors.

Nie czarujmy się. Tevez nie przyjechał do Chin bo kocha chińską kuchnię czy się zauroczył w jakiejś Pani Xi Lao. On przyjechał tam zarobić kosmiczną kasę. Zapewne dostał już ogromną kwotę za sam podpis. Ale zapewne prawie następne tyle może zarobić za wyniki osiągnięte na boisku. Nie sądzę by mu się uśmiechało cały rok zapierniczać tylko po Chinach i meczach ligowych. On dziś będzie chciał wejść do LM. A akurat jemu ambicji nigdy nie brakowało. Czy to w MC czy Juventusie. O jego dyspozycję w Chinach jestem spokojny.

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
osobiscie dokładam brisbane na wygraną po 1,90. poki co Chińczycy nie istnieją
edit: ech, słupek Birsbane

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Słupek, a mogło być już 0-2 ???? Ale jaja! Do 3 razy sztuka? No to chyba już wiadomo czemu kursy &quot;szalały&quot; ????
A co tam : dla sportu
1 po kursie 4,4 za monetę,
1x po kursie 2,05 za drobne ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Olewam to granie na Shanghai ???? Dawać Roar!
Dawać Tygrysy ???? !!!
Telefony od Triady się urywają, w 2 poł. będzie łamak jak nic ????
0-2 ???? ))
Dam jeszcze za miedziaka gospodarze strzelą po kursie 1,91 w premium. I tyle na dzisiaj w tym meczu ????

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
No nie wierzę ???? . Czyli jednak nie taka słaba ta Nasza Liga Kochana ???? . A Chiniole to się nigdy nie nauczą grać w piłkę ????
Jestem gotów uwierzyć, że Adelaide dojdzie do finału tej edycji.
Brawo Roar!
Szacun ar0nek za typ!

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
No nie wierzę ???? . Czyli jednak nie taka słaba ta Nasza Liga Kochana ???? . A Chiniole to się nigdy nie nauczą grać w piłkę ????

Jestem gotów uwierzyć, że Adelaide dojdzie do finału tej edycji.

Brawo Roar!

Szacun ar0nek za typ!
Finał będzie z Wędrowcami ???? ???? ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Trzy razy (tradycyjnie przy Roar) w plecy, dobrze, że stawki sportowe, a sam pisałem ostatnio w ich obronie. I, że już nie raz (a dwa przynajmniej jak w moim przypadku) się już mocarzom stawiali - w 2015 r. Tradycji stało się zadość. Trzeba się było tego trzymać, a tak 3 raz jestem stratny w AFC przy Brisbane. Kto oglądał cały mecz to &quot;widział&quot; jak Triady zarabiają w tym spotkaniu. Słupki, poprzeczka, pusta bramka. Chciwy (to ja ???? połakomiłem się na kursy) trzy razy traci. Ale fajnie, że Australia gra dalej! ???? A człowiek uczy się całe życie ????
Muszę opatentować &quot;klątwe qowalskiego6&quot; w temacie Brisban. Po dzisiejszym dniu ma ona wymiar uwaga!:
międzynarodowy! ???? ???? ????

sztachetaa 15

sztachetaa

Użytkownik
Ok, do tej pory tylko Was czytałem, praktycznie od początku, ale stwierdziłem, ze w końcu pora dać coś od siebie.

Sydney FC v Wellington Phoenix

Sydney FC i 2.5 @1.9 bet365 ✅✅✅

Analiza będzie w tym wypadku krótka - Sydney, wiadomo, faworyt bez dwóch zdań, jednak kurs 1.36 na czyste zwycięstwo nie jest zbyt kuszący. Wybieram więc powyższą opcje. Phoenix nie punktuje zbyt dobrze na wyjazdach, ale za to dosc czesto strzela choć jedna bramkę - w 8 ostatnich meczach 6 razy trafiali do siatki gospodarzy. Sydney spokojnie powinno załadować dwie sztuki, może nawet i 3, wtedy moj typ nie potrzebowałby pomocy ze strony Wellington.

Do góry Bottom