R
367
Przyda się na pewno ???? , dobrej zabawy i do zobaczenia ????Wkońcu Australia dała zarobić:grin: na 12 kuponów tylko jedno ako nie weszło z over0,5ht. Reszta weszła i to po kursach min.2 Wczoraj była dupa ale dzisiaj wieeeelki Dzięki Qowalsky i Wilczekl. Oparłem się na waszych typach i dziś wieczorem napewno sobie popije wasze zdrówko
Pięknie, dobrze, że nie miałem czasu oglądać bo pewnie byłby zawał i trochę siwych włosów. Śledziłem co jakiś czas wyniki i szczerze mówiąc po derbach byłem już bardzo zadowolony i myślałem, że Glory z Jets coś mi zabiorą a tu... ????Suche typy na jutro, bo późno już.
Phoenix - WSW Over 2,5 i BTS @2,00 - lekko
Victory - City 1 @2,25 oraz Over 2,5 i BTS @1,80 - Oba lekko
Perth Glory - Jets 1 @2,05 oraz Over 3,5 @2,20 - Drugi typ lekko
Powodzenia.
E: Leciutko jeszcze dorzucę Perth Win i BTS @3,25
I o to chodzi, buk na minus u nas plus ???? Gratulacje dla wszystkich, którzy pograli, dzisiaj chyba wszyscy mamy powody do zadowolenia.Dzięki panowie za ten bts w Melboerne.
Wilczekl - dzięki Twoim typom już mam plus - gratuluje i dziękuję
pzdr
Gratulacje! A jak Ci się podobało Victory? Przez moment wydawało mi się, że razem z sędzią obstawili 0-0, 1-1 ???? Brama na 2-1 to wypadek przy pracy chyba był.Elegancko. Dwie jedyneczki siadły. Podoba mnie się to ????
Ja tylko "pociągnął"Wczoraj majekx, dzisiaj wilczekl rozbijają bank.
Brawo, weekend owocny, gratuluję i dziękuję za współpracę ???? Do zobaczenia ????Wczoraj majekx, dzisiaj wilczekl rozbijają bank. Mogę spokojnie iść na emeryturę ???? Gratulacje Panowie!
PS Nie zapominamy też o naszym prezezo ????